SYMASKINSHELVETE.

jag satt och sydde på mina kläder inför imorgon, när jag har kommit halvvägs börjar symaskinen HACKA och sluta sy, fy faaaaaaan, åh jag är så jäkla arg.
Nu ger jag upp skiten och syr för hand, det får fan se ut bäst det vill, jag bryr mig INTE.

IMORGON ÄR DET DAGS.


.. för karnevalen och detta blir utklädnaden för iår, bilder kommer väl så ni får se hur det ser ut på.
som ni ser är jag inte klar utan har lite att sy, så det är bäst jag sätter igång nu.
later.

HÄRLIG DAG.

har legat och stekt ute i mormor och morfars sommarstuga hela dagen förutom ett par timmars jobb på morgonen, så jäkla skönt i solen och vattnet var inte fy skam det heller.
körde förbi x antal vattenscootrar idag och jag blev minst sagt sugen..
dags att sätta fart med lite grejjer inför morgondagen nu (som ser ut att bli en väldigt jobbig dag, nåväl, kvällen blir väl förhoppningsvis rolig.. men därinnan.......)
take care, puss.




GODNATT.

har käkat grillspett ikväll, väldans gott!! blir jobb tidigare än planerat imorrn, redan vid halv åtta - åtta .. vilken tur att jag inte gick ut ikväll, de hade jag aldrig orkat.
efter jobbet blir det som sagt kållandsö och stugan som gäller, men vi hörs imorgon kväll eller så.
ha en underbar dag imorgon, nu är det dags för sängen.

PUSS OCH KRAM SOFIA.


SURPRISE.

det blev ingen fest ikväll, jag är nästan chockad själv.. men som sagt, jag laddar inför måndagens karneval istället, dessutom jobbar jag kl. 9 imorgon.. jobb och fest går faktiskt inte alltid ihop.. efter jobbet åker vi nog ner till mormor och morfars stuga igen eller också blir det sjön med janne, vi får se :) hur som helst måste jag passa på att jobba på brännan inför karnevalen..
kom på att det är finaldags i robinson ikväll, kan bli skoj att kolla på.. mamma har tänt grillen precis också, mysigt!! nu fattas bara dippen, åååååååh .. det är så jäkla gött.
XOXO / sofia.


BESLUT.

Hej, har haft fullt upp idag, jobbade mellan 9 och 14, sen stack vi ut till mormor och morfars sommarstuga i ullersbro och tog sommarens första dopp :) Var skönt i vattnet, lite kallt kanske men helt okej.
just nu sitter jag och försöker fatta ett beslut om det blir fest ikväll eller inte, jag brukar inte vara svår att övertala när det gäller fest.. hehe, vi får väl se hur det blir.
Tänkte först och främst kraffsa igenom min garderob och se om jag hittar nått där, ett plus är ju att det verkligen är SOMMAR ute nu, åh jag älskar det.

nej, mot garderoben nu.

LOVELY.

vädret just nu är bara underbart, ååååååh, jag kan inte få nog.
skolan idag var avklarad på mindre än fem minuter, VG i biologi A blev resultatet och det är jag nöjd med.
mötte upp ida och hämtade ut mitt paket på posten, käkade lunch på 3b och sen iväg till uncle j för att hjälpa honom med en sak..
kom hem för nån timma sen och jag har klippt gräs och hunnit sitta i solen en stund, LOVELY :) !!!

nu ska jag skutta in i duschen, blir troligtvis jag som får stå som kapten på uncle j's båt ikväll, han ska festa med sina vänner och behöver en chaufför, veeeeeeeem ställer upp om inte jag?! HAHA, ska bli så kul med tanke på att jag 1. inte kan köra båt speciellt bra 2. har en förmåga att gå på grund 3. inte vet vad färgen på pinnarna betyder..
ååååh, jag kommer krascha hans precious båt känner jag, önska mig lycka till!

PUSS OCH KRAM SOFIA.

GOD MORGON.

det är verkligen en god morgon också, för en gångs skull, solen lyser och jag känner mig utvilad, SKÖNT :) !! idag ska jag iallafall till skolan vid ungefär halv elva, ha en lektion och efter det ska ida och jag göra lite ärenden på stan.. får se om vi ska hinna käka med pappa också, vi blir nog tvugna till det eftersom vårt kylskåp är tomt just nu och mamma inte hinner handla förrän ikväll.. snacka om det värsta som kan hända vår familj!!!
är sugen på att köpa skor också, ovanligt va?! nej inte direkt, men jag tänkte leta upp ett par fina gladiatorsandaler.
nu är det dags för frukost!
XOXO.

HEJ HEJ HEJ.

Jahapp då hade man blogg (igen) då.. vet väl inte riktigt hur sugen jag är på det här med bloggande förtillfället, meeeeen det lär vi väl märka.
Annars då, jo livet rullar på och idag är jag tröttare än tröttast. Hade en hemsk natt med näst intill noll sömn, jobbigt värre, somnade inte ens när jag fick tips från coachen över telefonen, att jag skulle räkna får var det hetaste tipset och det funkade INTE kan jag meddela.
hade en redovisning på morgonen, fick tillbaka nationella engelskaproven också och jag blev såååååååååå jäkla nöjd över resultatet, fick VG på hela betyget.. inga IG'n på någon del (vilket jag trodde..) istället visade det sig att jag hade fått MVG på det muntliga, gissa om jag blev glad?! trodde jag aldrig..

hade egentligen tänkt att studa lite idag, men så har det inte blivit, istället åkte vi ut och övningskörde en sväng och jag säger bara att jag LYCKAS ALLTID.. mer behöver jag inte säga, hur stor är sannolikheten att man möter en person sådär?! äh, inget jag borde bry mig om och jag försöker verkligen, men det är svårt..

nu blir det sängen, är dödstrött, simma lugnt sålänge!

Puss.


Välkommen till min nya blogg!