NATTI.

hej.. OM jag blev rastlös ikväll, oj helt galet, det blev så illa så jag tog fram körkortsboken och slängde mig på sängen för lite teoriplugg. Jaaaaaa, det säger ju en hel del.. aja, det är lika bra att jag tar tag i skiten, det gör sig inte självt ju.
annars har inget chockerande hänt, det är nog det jag är lite arg på.. haha, jag känner mig lite psyko just nu.

öh, orkar nog inte babbla mer...... tänkte hoppa i min säng lite innan jag somnar.

god natt.


HEMMAKVÄLL.

det är dags för en riktig hemmakväll idag, det ska bli skönt samtidigt som jag vet hur rastlös jag kommer bli.. det känns väl som det har blivit lite mycket festande det senaste, jag blir ju verkligen död dagen efter och det är det inte alltid värt.
nästa helg blir förmodligen ganska hård för då ska vi ha släktpartajj, hjälp... vem vet hur det ska sluta? haha, vi får väl se.

jo men så att det blir hemma idag, ska väl kika lite på teve å så.. slappa bara, skönt.
tänkte väl hoppa in i duschen nu, sen ska vi laga käk.
puss and take care!

NU SÅ..



jag har införskaffat en kalender, den ska förhoppningsvis styra upp mitt liv lite bättre, fan jag kan inte ha alla anteckningar i mobilen längre.. den kraschar.
nej, det är väl bara att börja fylla i den då.

IDAG ÄR JAG LEDIG..

.. precis som igår och vet ni vad? det är så himla skönt!!!!!!!! tänk att ha det såhär jämt, vakna upp och bara tänka "hmm.. va ska man hitta på idag då?"
ja, känslan hade kanske varit bättre om vädret hade varit på min sida, men ändå, det är uppskattat efter ett år med skola och jobb.. skönt med lite ledighet helt enkelt!

Jag har iallafall vart ute och gått med vovven nu på morronen, han e för söt den rackarn, ibland kan han fejkhalta för att han är för trött... lillskiten då, haha.
sen käkade mamma och jag frukost tillsammans, mamma skulle åka och handla om en stund så jag får väl följa med som bärhjälp antar jag.
vi hörs.




just nu, fuck smink hahaha.

RESOR.

nu har jag suttit i flera timmar och letat resor..... det finns för mycket, just nu är jag inne på grekland iallafall, men vi får se, det där med passet är ju jobbigt också och körkort dessutom, fasen allt kommer krocka känner jag.. men semester behövs, det är prioritet 1 för mig just nu.

ska hoppa i säng nu antar jag.. börjar bli trött, fredag imorgon också.... vad händer?? neeee inget för jag är trött.
puss och godnatt.

TORSDAGGGGG.

det blev inget göteborg idag, tyvärr.. får ta det längre fram, men det suger när ida jobbar, aja det löser vi längre fram..
idag har vi bara slappat, vart framme på stan och hämtat ett paket, handlat och köpt täcken och grejjer, mmmm det är väl vad vi har gjort.
man kan inte göra mycket annat i detta jävla vädret, ena sekunden uppehåll och i nästa ösregn och åska, jag säger då det!!!!!!!!
det enda vi gör här hemma är typ tröstäter, känns jättestabilt.. haha, aaaaa den här sommarn kommer ta död på oss alla det är ett som är säkert.

vi snackar förresten resor typ varje dag, kan inte bestämma vart vi ska för fem öre, ida vill till usa........ det vill jag med,  men inte nu, jag vill dit när jag är 21 och då snackar vi NEW YORK baby, ååååh de kommer bli tufft.
just nu känner jag faktiskt bara för en tvåveckors steksemester till grekland eller turkiet, älskar ju grekland men om man är tvungen att kombinera det med det där jävla höstlovet måste det ju bli turkiet och guuuuuuuuuuud som jag älskar turkar...... hmmmmm, tål att tänkas på innan man beslutar något känner jag.
just det, på tal om resa skulle vi gå till polisen idag och fixa våra pass och jösses va mycket folk det var, kön var helt sjuk lång.. vägrar stå i sånn kö så vi får väl komma dit verkligen supertidigt innan dom öppnar om vi ens ska få nya pass, mitt går fan ut 3 september............ it sucks, alltså hög tid att skaffa nytt.

seeeee you later.


GOD NATT.

nu måste jag strax gå och lägga mig, eller ja, rättare sagt hoppa in i duschen.... sen sängen..
imorgon sticker vi troligtvis till göteborg, ska bli så skönt att komma iväg lite, se nya folk och nya faces...... aldrig fel, dessutom är jag väl lite shoppingsugen.
aah just det, försökte banka vett i min telefon förut, jag tror det är ett hopplöst fall, i'm sorry..... den har nog totalt kraschat, jag vet att det svävar minst ett sms i luften, från elin.. för det skickade hon igår kväll och det har inte kommit in i min mobil...... på ett jäkla dygn, hallå??? ja, något är uppenbarligen rätt fel!!!!!!
först när jag skulle testa kunde jag inte ens ringa upp den, det blev bara upptaget ton men nu går det iallafall, men sms tar den rackarn tydligen inte emot, fan jag orkar inte ens köpa ny mobil, det värdelösaste köpet man kan göra.

nej, mest babbel nu, ska duscha sen sova och drömma mig bort.
hejdå.


trötta tjejer påväg hem från ohlins.


EN UNDERBAR LÅT.


DET ÄR INTE LÄTT ATT VETA VAD MAN VILL.

ibland vill jag bli vuxen, ibland vill jag bli liten skit igen och ibland vill jag fylla 18 men sen stanna där ungefär, varför är man sånn??
idag gick vi omkring inne på jysk och kikade på typ möbler, inredning å så.. jag blev hur sugen som helst på att bli vuxen och flytta just då, sen ett par timmar efter kan jag ligga på soffan och drömma om när jag var liten, hur jäkla lätt allt faktiskt var. det var en underbar tid, inget snack om saken.
men nu fyller jag fan 18 om två veckor, förstår ni, om två veckor är jag myndig och bestämmer över mitt liv heeeeeelt själv..ganska sjukt egentligen.
känner mig inte som en som skulle kunna "bestämma över sitt liv.."
med det menar jag inte att jag känner mig omogen, för det är jag inte, däremot känns det så eftersom jag bor hemma hos mamsen och pappsen, då blir hela läget på ett helt annat sätt.. man blir nog inte vuxen på riktigt förrän man ställer sig på egna ben, tror jag.

det här har inte jag berättat i bloggen tidigare men jag kan göra det, ni vet ju ändå inte bakgrunden men det är själva orden som är det viktiga, för ett tag sen var det en person som sa till mig "jag tror inte du är redo för det här..." jag blev minst sagt chockad och så sa personen "ja, jag tror inte du vet vad du gett dig in på.."
jag kan lova er att den känslan jag fick i magen var fan det värsta jag känt på väldigt länge, att någon annan berättar för mig vad jag känner? på ett sånt sätt? typ nedvärderar  hur mogen jag är, så kändes det....... usch...... det var väl inte menat så men för mig blev det ett uppvaknande.

efter det blev jag helt tom och sen började jag tänka.. därav mitt inlägg.

jag tror att allt löser sig allt efter som, alltså inget löser sig av sig självt, men ger man det lite tid så kommer man på hur man vill ha det till slut.. förhastade grejjer blir aldrig bra.

over and out.

.


världens finaste syster och min absolut bästa vän, finns ingen som ställer upp för mig som du gör, du finns alltid där.
Du vet att det inte blir roligt för den som gör dig ledsen.
PUSS min älskade snookie!!!

ONSDAG.

alltså livet är så underligt just nu, allt ballar fan ur, min hjärna är nog den som ballar ur mest......
veckorna går så jäkla segt, man jobbar som en blå, festar till det som en alkis på fredagen och ligger pall resten av helgen, gud vad är det för liv eller???????? ne, jag menar det, ändring måste ske...... fort........
orkar inte.

jag å ida funderar på att sticka i helgen, vi får se.. jag vill härifrån, stockholm eller göteborg, vi sticker..... om hon får ledigt eller nått, cant deal with lidköping och alla totalt urblåsta folk som inte kan sluta snacka skit.

hejdå.



CANT BREATH.

hej, min dag har varit värre än värst, usch jag är less på precis allt, cant breeeeeeeath här känner jag, behöver tänka, behöver slappa, behöver bara vara mig själv utan att folk andas i nacken på en.
jag kvävs här.


SKULDKÄNSLOR.

mamma : sofia nu skulle jag föreslå att du sparar alla dina pengar du har tjänat i sommar..
sofia : vilka pengar (tänker fan jag har köpt saker för ALLA pengar..)
mamma : ja men du har faktiskt tjänat riktigt bra i sommar, stick iväg och lev livet nu, det behöver du.
sofia : jaaaaaaa, men det är inte så lätt (försöker undvika samtalet men inte erkänna att pengarna e sluuuuuuut)
mamma : ni behöver semester du och ida, spara och stick!
sen blev det knäpptyst.


behöver jag säga att jag har skuldkänslor????????
jag kommer inte kunna sova, thats for sure.

MÅNDAAAAAG.

Gissa vad jag har gjort? jooooooo, jag har gjort det igen.. det vill säga klickat hem lite kläder, hmmmmmm aja, jag hoppas min plånbok förlåter mig nån gång i framtiden.
en kalasfin klänning köpte jag iallafall, stog att den var liten i storleken, tjaa, det kan ju bli intressant jag vet en som blir förbannad om den inte passar iallafall, hehe.
fick sms från jakop förut, han frågade om måndax, såååå trökigt att jag inte är 18, bara hade kunnat kliva rätt in.. ja, det hade vart nått det, men jag ska dit om två veckor, jihaa då ska min stora dag firas in rejält :) !!! jag fyller ju år på tisdag så jag har räknat ut att jag får komma in på stadt efter tolv, smartaaaaaaaass.

nu sitter jag mest och degar, funderar på om jag ska gå ut en promenix, orkar inte rida idag, this weather is making me depressed, aaaaa det gör fan det alltså, men vi får stå ut.. när jag skulle handla förut blev jag sjukt sugen på att köpa cocosolja, men sen kom jag på, NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kommer jag få användning av den? nej, just det, not any time soon..
jodå, det hoppas jag allt, jag vill ha sol.

seeeeeee you later, ciao.


sola är livet.

REGN REGN OCH ÅTER REGN.

kom precis hem från jobbet, tänkte leta upp lite käk och slänga mig på soffan nu.. the hills börjar ju strax.

skriver nog senare för jag har lite planer, vi hörs.

SÖNDAG.

jag hatar söndagar, man får jämt typ ångest över att helgen gått så fort, speciellt när man inte ens minns vad man gjort.. så är det att vara ung.
hur som helst, imorgon ska jag jobba, går in på sista veckan nu och det är hur skönt som helst..
vi kom precis hem från ullersund, där har min mormor och morfar sin sommarstuga, har suttit och fikat och skrattat hur länge som helst.. känner sig så liten igen när man är där, trots att jag fan fyller 18 år om lite drygt 2 veckor...... shit 18 år, aa jag minns ju när man var liten hur speciell den åldern var, men nu alltså, neeeee det spelar väl inte så stor roll kan jag tycka.......

ska sticka, vi hörs, puss.

NU..

.. skriver jag något som jag aaaaaaaldrig trodde om mig själv.

faan vad det gör ont att sakna.

TIME FOR SOME WORK.

jag låg ju verkligen död hela dagen igår så nu är jag rätt pigg, tänkte då att jag kunde ta tag i grejjerna lite här hemma.. paddocken ska rensas, ogräs borde verkligen utrotas från våran jord.. speciellt maskrosor, fyfan.. aja, det löser sig.
efter det blir det ridning mer lori, men det var allt för nu.
vi hörs senare.


IDAG E VI INTE RIKTIGT STARKA..

vilken dag, usch........ har inte mått bra alls, vaknade vid niotiden och blev chockad av hur bra jag mådde, yeeeees tänkte jag, ingen bakfylla.. hm, där hade jag fel, sen dess har jag mått riktigt dåligt, bara sovit och knappt klarat av att hålla ögonen uppe ungefär, sånt e jobbigt.
hahaha, jag höll förresten på att dö av ett sms jag fick idag, det stog "hej, hej! hoppas du hade en trevlig kväll igår. :-) Gillar du kaffe?"
guuuuuuuuuuuuuuud ja känner mig så elak, jag tänker inte svara, jag vet inte ens vem människan är, så himla pinsamt men sant, dessutom är jag ju rätt person och snacka med kaffe med, eller inte.
jarå, lite komiska grejjer händer allt fortfarande.

hmmmmm, det var nog allt för nu? ska nog gå och lägga mig, mina ögonlock vill trilla ihop känner jag.
förresten, träffade emma och hannah igår, så jävla kul.. har inte träffat dom på sjukt länge så nu hoppas jag vi kommer dra en fest tillsammans snart :)  !!!!!!!!

puss och godnatt.


NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR.

hittade några bilder på fejjan som pyttsan tog igår.










läcker zoom pytt, där fick du allt till det haha

FRIDAY, I'M IN LOVE.

äntligen fredag, när man jobbar uppskattar man helgerna MYCKET mer kan jag säga, aja hur som helst.. idag har jag bara jobbat ett par timmar, mådde dåligt imorses när jag vaknade men nu efter att ha sovit ett par timmar är det lite bättre, skönt.
ikväll var det meningen att det skulle bli förfest hos malin i råda, innan 18åringarna skulle till stadt, men det verkar som det blir middag tillsammans med uncle j istället.. han jobbar mycket borta så man träffar honom sällan, därför känns det lite viktigare just nu, men jag ska nog försöka kika förbi malins innan om jag hinner eller iallafall övertala dom om att komma dit vi ska käka middag, om du läser malin (blir förmodligen cafe o bar, KOM DIT!!!!!!!!!) hehe.

aja, nu tänkte jag gå och lägga mig på soffan en stund till, det är ju the city - marathon, jeeeeeeej!!
hejsålänge.


TORSDAG.....

hejsan, åkte och jobbade halv sju imorses som vanligt, var såååååå segt att gå upp men när vi väl var på plats var jag riktigt taggad för en gångs skull.... men det ändrades ju snart, jävla regn säger jag bara!! usch, blev mer än dränkt idag, vid tvåtiden gav vi upp och åkte hem, aja.. bara att ta nya tag imorgon!!
nu har jag precis varit och storhandlat med mamma, jobbigt när man ska åka och handla sen när man blir vuxen alltså, fy de vill jag helst slippa.. tänka på vad man ska köpa och allt sånt, men man lär väl sig det med så småningom.

hm, det var väl allt för nu, har så jäkla ont i huvvet så jag tror jag ska hoppa i säng snart, e ju som sagt en dag imorgon också.....
puss på er så länge and take care :) !!


de här pluttisarna lämnar oss snart, tråkigt men sant.


DETTA..

..ska bli mitt nästa köp, äääääääääääälskar skor.




VARM CHOCKLAD.

hej på er, fikade tillsammans med girlsen på henrys idag, en stoooooooooor varm chocklad med grädde slank ner, mmmmmmmmm - mums! och nej, jag tänker aldrig börja med att dricka kaffe, alldeles för vuxet för min smak, jag är ju en riktig barnrumpa så, haha.
efter fikat tog vi iallafall en sväng på stan men den har ju som vanligt inget att erbjuda, usch så himla tråkigt, lidköping suger.. köpte en enkel vit top iallafall, kan vara bra att ha kände jag.
åkte med malin hem och satt å snackade efteråt, pratade om allt mellan himmel och jord så det känns lite lättare nu, livet är fan bra svårt att fundera över själv, lättare när man slår sina kloka huvven ihop eller va säger du malin :)
aja, time will tell vad som kommer hända, inget man ska haka upp sig på antar jag.

ska kika på lite kläder nu och sen blir det sängen, jobb väntar imorgon och på fredag men efter det blir det allt fest, det ska vi nog se till :) !!

puss på er sålänge.



fest när det är som bäst.


ONSDAG = FIKA.

Tja.
Kom precis hem från jobbet, fan va varmt det var idag.. höll på att avlida, nu tänkte jag sticka och käka nått ute i solen.. eller ja, såg precis att det blev moln, TYPISKT. jaja, det skulle tydligen kunna komma regn i eftermiddag också så det är väl som vanligt med andra ord.
halv tre sticker jag till stan för fika med tjejerna iallafall, mysigt.
vi hörs.

MEEEEEEEN..

innan ni går och lägger er, lyssna på den här underbara låten.
love it.



IMORGON..

är det onsdag och när den dagen är slut har mer än halva veckan gått, it feeels goooooood.
dessutom jobbar jag kortis imorgon, 7-12, ska ju fika med brudarna på eftermiddagen så jag måste hem och duscha emellan. blir säkert mys med girlsen, kan inte tänka mig annat och vi har nog en del att prata om och ännu mera att skratta åt.. hoppas jag iallafall.
blir säkerligen en sväng på stan och jag skulle även behöva sola, jaja, vi får väl se vad vi hinner och vad de andra känner för att göra, fika är prioritet nummer 1 såklart :)
nääää dags för mig att skutta in i duschen, det är läggdags snart.
puss.

I DON'T.

I don't wanna fall back on my face again..



YES.



nu är den min förstår ni.

VEEEEEEEET...

att jag har lagt upp den här låten minst en gång förut, men det får allt funka igen för jag bara ÄLSKAR den..............



EN RUBRIK.

jag har blivit så dålig på att blogga, men jag har ingen ork.. känner mig helt vilsen just nu, eller ja.. just nu och just nu, hade ni ställt frågan om jag kände mig vilsen igår hade jag svarat hell no, men nu känns allt så svårt..........
fan jag vet inte vad jag vill, egentligen orkar jag inte ens tänka på vad jag vill ...
det suger, bahaaaaaaa dont know.

jag känner att jag har alla känslor som går att få just nu glädje, sorg, förbannad, nyfiken, galen, allt åt helvete.. aaa alla dom verkligen fast åt olika håll...... tror det är saker jag inte fått ur mig, det blir liksom kaos i planeten.

aja, ska lägga mig och kolla på beck snart.



THAAAAAAAAANKS SNOOKIEPIE.

fick min 18-års present av snookiepie idag, en sjukt fin klocka, tack älskade syster ♥






.

tänkte gå och lägga mig alldeles strax, har bara inte bestämt mig om jag är tillräckligt trött än.. sov ju som sagt nonstop hela dagen igår så jag har väl fått mitt om man säger så.
nej, dags att sticka, ska ju upp och jobba imorgon.
hej me er.


SÖNDAG ....

gomorron, varför går helgen så fort?? jag får helt enkelt skylla mig själv när jag bara degar en hel dag, men aja.. det var nog precis vad jag behövde.
sitter och funderar på vad som händer idag? ida jobbar tills 12 sen kan vi nog hitta på nått hoppas jag, känner inte för att slösa en hel dag till i sängen.
kanske hälsa på mormor och morfar? var ett tag sen, när det var sol å så var vi med dom varenda dag och myste, då kände man sig liten igen för ett tag.. inga problem eller nått, lovely men nu är det back in buisness som gäller, tänk att jag fyller 18 snart, 18 år??? har man ju fasen längtat efter så länge jag kan minnas.
när jag har fyllt 18 vill jag inte bli äldre, ok max 20 sen kan jag stanna där....... är verkligen inte redo för nått typ av vuxenliv, neeeee usch jag är fortfarande barnslig som bara den.

ha det fint, tjao.

UUUUUUUSCH.

mår så himla dåligt, helt död verkligen, vill bara sova och när jag vaknar upp ska jag ligga i en solstol, känna sanden mellan tårna och höra vågorna dra in över land. så jäääääääääääääkla underbart!!!!!!!!!!!
gårdagen var jättekul, var så himla roligt och träffa alla.. framförallt elin eftersom vi inte har umgåtts på hur länge som helst, det suger att vi har vart så barnsliga alltså!!!! men iallafall, nu e allt precis som vanligt igen och det känns KANON, jag har världens bästa vänner så är det bara.
i veckan ska vi träffas hela kvarttis också, ser jag verkligen fram emot.. kommer bli mysigt :)

joo just det idag när jag loggade in på bloggkoll fick jag se en äcklig grej, fyfan det äcklar mig till tusen, veeeet att jag inte borde bry mig men det går inte, den bruden förföljer mig, var jag än är eller har vart så nog fan dyker hon upp........ skaffa ett liv och helst inte mitt liv... ååååååh, aja varsågod och göra samma misstag som mig om du vill, de kommer stå dig dyrt tjejen.


mmmm, om jag skulle gå tillbaka till sängen då, orkar inte sitta upp längre.
puss.


en bild från igår.

ps. fan vilken rolig film jag upptäckte imorses på kameran, "lilla kissekatten" hahahahaha herregud.


ÄNTLIGEN FREEEEEDAG.

såååååå skönt, har precis kommit hem, vart och jobbat en stund nu på morgonen, shit va jobbigt det var att gå upp idag.. hatar att sova två i sängen, det är bland det värsta som finns, i need space .. en annan sak när man är full, då kan jag somna precis var som helst och stendäcka men nu är det andra bullar.
hur som helst, det är sol också, vaddå att vi tajmar våran festkväll bra??? haha, vi är bäst!
aja, ska sticka ut och jobba lite på brännan nu medan jag kan.

förresten, mina kläder jag fick hem idag passade, wohoo vilken lättnad, klänningen var dock suuuuuuuuuuuuuuuperkort så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den, det märker vi!

hörs senare, puss på er.



LOVE.




In your arms I feel right at home,
That's the feeling I ain't felt before.
If you're feeling the same way then let me know,
Cause there's nothing worse than being in love alone.

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

You're my Angel that was sent to earth.
In your eyes I see my future.
I can't be without you so it's got to work.
Goodbyes not an option so don't say a word.

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

I've never been a victim of love before
So I'm not sure what I should be looking for
But I know the signs are in my face
Hope it's not to late to change
Your mind and make you wanna stay

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

If you just can't tell me the truth
it wasn't real when you said I love you.

NO WORK TODAY.

ja, det blev inget jobb idag.. var ju på vårdcentralen imorses och kollade upp en sak, när jag väl kom därifrån så lipade jag i timmar.. vet inte vad jag ska säga riktigt, nu i efterhand måste jag säga att jag är så mesig.. kan sitta och grina i timmar och tycka synd åt mig själv om en sak som trots allt är så liten i sammanhanget.. eller ja, det finns så mycket värre saker här i världen, det är så jag menar.. men samtidigt tycker jag att jag får lipa, det påverkar ju mig varenda jävla dag så det vore konstigt annars men å andra sidan precis som jag sa, det finns värre saker och jag försöker intala mig själv det hela tiden, men ibland är det svårt.. jäkligt svårt!!!!!!

sen jag kom hem har jag mest legat och slappat på soffan, kommer fortsätta göra det, blega teve och grejjer som man inte hinner med när man jobbar, nej.. nu ska jag käka.

vi hörs!!



älskar solen.

SNART HELG DÅ..

jaa, nu är halva veckan gjord, SKÖNT :) !!
har suttit och lagt upp en del gamla kort på fejjan precis, kort väcker sånna minnen så jag vet inte vad, helt otroligt egentligen.. kände att det va gött å få upp dom på facebook för då finns dom alltid kvar, jaa.. tills jag väljer att ta bort dom, men jag menar just in case, har ju faktiskt hänt både en och två gånger att man pajjat hela datorn och allt försvunnit, ska försöka undvika det i fortstättningen.

snart kommer snookie hem och då ska vi käka kvällsmat, haha klockan tio typ, det är rätt!!!! sen måste jag nog hoppa i säng för imorgon innan jobbet ska jag till sjukhuset, eller ja vårdcentralen kanske det heter, får väl se hur det går.....................


ha det fint! puss och kram.

.

goddagens, idag har varit en ganska hyffsad dag.. jobbet gick bra och nu har jag fina sår på fingertopparna, måste fan lära mig ha vantar alltså. "äh, de klarar sig..", tänker jag hela tiden, men det gör fan inte det.. inte när man bär cementblock, det är typ små små grusgrejjer som skaver och fräter på skinnet har pappa förklarat, haha, jotack vantar på imorgon säger jag bara!!!
i övrigt går allt bra, igår disskuterade vi hur tidigt man ska få barn "men vafan, det känns ju som alla som precis blir ihop skaffar ungar direkt, kan man inte ha lite sköjj först eller??" sa sola och jag håller verkligen med!!!!! här blir aldrig några ungar ;) haha neeeee jag skoja, men jag håller med det är alldeles för många som tar det med barn så oseriöst, tycker fan inte man borde få skaffa barn förrän man iallafall har jobb och allt sånt fixat...
haha, konstigt med mig att jag alltid svävar över på andra ämnen, aja, thats me.

fan, de åskar som sjutton här, återkommer senare om jag inte blivit träffad av blixten!!!!!!!
puss.


TRE SAKER SOM GJORDE MIN DAG.

visst är det konstigt när man kan bli lycklig av bara några små grejjer?
jag tycker iallafall det är helt sjukt.


längtar.


CARLSSON'S.



jag hoppas att du vet att jag alltid finns där för dig, älskade syster ♥

IBLAND ÄR DET SVÅRT..

att inte klaga, både igår och idag har jag haft dagar som inte alls gått som jag har velat.. det har bara krånglat å så, usch va det är tråkigt.
jag är så less på det mesta just nu, jag är trött på folk som säger en sak - men gör en annan (klassikern..), jag är trött på att jobba.. men jag får fan stå ut, jag vet att i sista änden är det värt det, jag är trött på att försöka fixa saker som bara skiter sig, jag är sur för att jag inte har fått träffat personer jag vill se på länge men mest trött, lessen och besviken blir jag av att se min älskade syster ledsen varje dag.. nej, vet ni vad? den som behandlar henne dåligt ska fan få med mig att göra, och ni.. det är inte något jag bara säger, jag backar henne i alla lägen, det är min andra halva så det vore jävligt konstigt annars.

neeee, har jobbat 10 timmar idag och jag känner hur jäkla trött jag börjar bli, därför jag e så vresig... aja, man kan inte alltid vara på topp och ibland måste man klaga, idag är en sånn dag.

vi hörs.

NATTI BLOGGEN.

känns som jag alltid skriver "godnatt"-inlägg, hehe.. kanske är så? hur som helst har jag jobbat idag, det var inte jobbigt som det brukar vara utan bara ganska tråkigt.. aja, blir nog lite roligare imorgon när vi börjar bygga mur.
fick leveransrapport från nelly idag, ni vet jag beställde ju därifrån, ren impuls (..... som vanligt ) iallafall, mitt paket kommer inom två dagar. Det är det jag gillar med nelly, dom är snabba med leverans, förra gången blev jag dock besviken på storleken på en kjol jag köpte, jag köpte medium, sen i kjolhelvetet står det storlek 32, i min värld är inte storlek 32 medium?????? hmmmmm, aja hoppas på bättre lycka denna gång.


MÅNDAG IGEN.

på det stora hela, dålig dag, just nu längtar jag bara efter att få framförallt en underbar fredag tillsammans med tjejerna och sen får vi se hur resten av helgen slutar, får hålla tummarna för att den blir lyckad iallafall.


kom ihåg, man lever bara en gång, med det menar jag sluta tveka och lev.

(vet att jag inte lever fullt så men jag försöker, ska bli bättre på det.....)


.


NATTI.

ska bege mig till sängen nu, jobb imorgon, det är nog första dagen jag verkligen inte känner för jobb imorgon..... usch va trist det ska bli.
mmm, om man skulle krypa ner i sängen nu då och drömma om min prins (älskar att avsluta med den meningen..)

godnatt på er!!



fina vänner ♥


TYPISKT.

Gissa vad som precis hände?? jo, jag fick 2 sms som tydligen ska vara skickade mellan fredag - lördag natt, jag fick dom nyss!!!!!!! min mobil är verkligen inte som den ska, fan såååååå typiskt.. detta betyder väl tyvärr att jag måste införskaffa mig en ny.
Finns det något tråkigare än att skaffa ny mobil?
så tråkigt, onödigt och dyrt, usch onödigt är ändå det bästa ordet, du skaffar en kanonfin som är omodern nästa vecka, sååååååååååå jobbigt.

over and out.

KÖRKORT.

nu vill jag ha körkort, kom precis hem från att ha varit ute och övningskört lite, idag gick det faktiskt alldeles utmärkt om jag får säga det själv.
Inga retliga kärringstopp, högerregeln satt som en smäck, fina parkeringar och bilen rulla på som aldrig förr!!!
fan blev sååååååå avundsjuk på malin när jag åkte med henne i veckan, hon har fått sitt körkort och kör kanon, fan jag vill också ha, men men .. snart ska det väl vara fixat, jag oroar mig mest för teorin, är tyvärr alldeles för lat för att läsa men jag får väl ta tag i det med.

later.


SWEEEEEEET DREAM.

jag kan fan inte få nog av den låten, den är grym, men ändå grymmast i början.
idag har jag vart så slö, alltså man kan nästan tro att jag var ute igår för det känns precis så, men icke då.
känner fortfarande för att gå ut idag, men vädret lockar inte alls.. vart är solen? så man kan ha klänning och bruna ben?
får hoppas den kommer tillbaka lagom till nästa helg iallafall :) !!

nu ska jag gå och lägga mig i soffan, det är life of ryan - marathon på mtv idag, perfekt, han är så jäkla ball! snygg dessutom, en tio poängare, haha.

seeeeeeee you later.

.

jag känner på mig att det är något som inte stämmer just nu.


FRÅN IGÅR.

som sagt, mitt liv är inte så jäkla bra på alla fronter, till exempel mitt rum K A T A S T R O F.
"de yttre speglar ens inre" eller vad är det man säger? isåfall vill jag inte ens tänka på hur jag är i huvvet.



min säng just nu, massa brööte rent ut sagt.


två klänningar jag köpte igår.

I'M BACK.

kom precis in från stallet, alla blev inte ridna.. men 3 av 4, alltid något.. mamma tog lori så jag red två av dom andra, jättemysiga pållar bägge två men min favorit av dom nya kvarstår faktiskt men såklart är min absoluta favorit lori, INGEN TVEKAN om den saken :) !!
slänger upp lite bilder, måste bara säga fan va allt känns bra när man har sina hästar, det är så jäkla underbart att veta att det iallafall funkar även om man har det tungt på övriga fronter.








min favorit ♥

NÄTSHOPPING..

.. kommer bli min död!!
så enkelt, såååå frestande.

nästa vecka kommer ett paket hem till mig från nelly.

FRIDAY.

heeeeej, kom precis hem från jobbet, känns mysigt att ha stått ute i regnet hela dagen.. lagom blött menar jag, men ärlig talat gillar jag dessa dagar bättre än förra veckan när vi hade runt 35 grader eller mer i solväggen där vi jobbar, snacka om att svetten spruta.. äckligt som fan!!
aja, fredag var det ja, vad händer? jag har i ärlighetens namn ingen aning, jag har två alternativ och det lutar åt att jag går ut till mitt kära stall och rider 4 hästar, 4 hästar.. hajjar ni, det trodde jag aldrig jag skulle få säga? 4 fjordingar dessutom, even better!! livet leker ibland, nej nu ska jag inte tagga upp mig för mycket, jag lär vara helt jäkla slut efteråt.. tänker bara hur man blir efter att ha jobbat med lori, ingen lätt match, hehe. meeeeen roligt är det ju.

nej, men vi får väl se helt enkelt, tänkte fika lite först iallafall.
puss.

T O R S D A G .

försöker hålla mig ifrån det här med bloggande så mycket som möjligt, känner mig inte alls sugen längre.. vet inte vad jag ska skriva och det känns mest som jag babblar grejjer ingen här förstår ett piss utav.
idag har jag och malin träffats iallafall, vi fikade på henrys först, sen var vi ute på uppdrag och till sist tog vi en sväng på stan..
köpte en svart klänning/linne, en kjol, 3 par trosor och en roooooosa klänning, den e jävligt barbie men med svarta naglar blir den nog vassare.. den var fin iallafall.

vi hörs, ciao.


SWEET DREAMS....


MUSIC LOVERS.


KOMMER NI IHÅG?

hahaha, jag avlider.. gud vilket gammalt kort, men va roligt vi hade i nian egentligen, den absolut bästa tiden alltså, 9a.



STÄDA = TRÅKIGT.

håller på att städa mitt rum, det går väl som det går .. jag måste alltid göra en hel städningsprocess, vilket kan ta ett par dagar. önskar verkligen att jag hade vart sånn att jag bara tog tag i det och städade upp rummet varje dag, neeeee sånn är inte jag.
istället får det gå jäkligt lång tid mellan gångerna, rummet blir som ett bombnedslag och sen pågår städningen i ett par dagar och sen blir rummet kanonfint igen (i ett par dagar iallafall...)
meeeeeeeen städning är ju så tråkigt, usch finns nog inget tråkigare, har ingen bra musik heller och mtv verkar inte vara på min sida alls idag, bara en massa konstig emo-musik.

nej, bäst jag sätter igång nu.
i eftermiddag ska jag träffa malin b för fika :) blir mys!!!! jag hoppas även på solning och en sväng på stan, dom tre grejjerna brukar vi alltid köra på fika - shoppa - sola.

puss så länge.


BORDE SOVA....

kan inte sova, mitt huvve snurrar.

vad spelar det för roll egentligen? ingen ne ja vet varför tvekar jag då....... öh, HS på mig själv ibland alltså, tänker för mkt.. det är inte jag, impulsivt ska det vara, lite action.


aaaaaa, ni förstår säkert ingenting just nu så försök inte ens dra egna slutsatser.
mogen blogg, ja vet, ska fortsätta lyssna på brandy nu och försöka att inte tänka så jäkla mycket.

god naaaaaaatt på er.



NU HAR DE KOMMIT...

.. nu har vi varit och hämtat pållarna, den hästen jag red var hur fin som helst.. kan tänka mig att det kommer bli flera goa turer tillsammans med honom medans de ska vara här och beta i sommar.
när vi hade kommit hem var det bara att hämta min goding för en ridtur, gick jäkligt bra även idag.. den lilla tjockisen kan allt hon med.

här kommer lite bilder på de nya pållarna.




UPPDATE.

hej igen,
idag har varit lite av en slappardag, ida och jag tog en tur till stan.. stan var verkligen precis lika tråkig som vanligt, om fan inte tråkigare alltså. vad är det som händer?! inga kläder, inget roligt, ne fy tusan det borde det ändras på !!!!
aja, jag ska möta upp malin i stan imorgon för fika så hoppas jag på en runda på stan också, jag vill köpa kläder.. nu när jag för en gångs skull har lite penningar.


tänkte slänga på mig ridkläderna nu alldeles strax, sen kika på the hills och vid 6 tiden ska vi åka och hämta hem tre gulingar, de ni!! ska bli väldigt roligt, efter det är det dags för min goding att få sig ett pass, hon var så jäkla duktig i förrgår, blev så stolt! såååååååånn tjockis hon är, men ändå gick hon som en klocka, hon e för goo hon.


see you later alligator.

SWINGFLY - TOUCH AND GO.


TRE ORD RÄCKER..

.. det är LÄCKERT.

kände att det blev väldigt mkt jag just nu, öh aa det är min blogg iochförsig men jag tänkte slänga upp lite snygga skor.








skorna kommer från have2have.



ps. grämer mig fortfarande att jag inte köpte skorna igår, a chance of a lifetime.. haha aa nästan iallafall..

GALET.













. . . . .

hej, kommer inte alls på nån rubrik idag så den får bestå utav punkter.. fiffigt eller hur.
kunde verkligen inte sova igår, tur att jag har min bok.. har läst runt 120 sidor och kan knappast sluta alltså, love it love it love it.
just det, tänkte skriva om en sak, igår när jag skulle kolla på the hills var det en minnesdag för michael jackson istället tydligen, jag blev riktigt förbannad.. jag kan förstå att kanske en del folk (nu menar jag yttepytteliten del) av folk är uppriktigt lessna å så men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud det här fenomenet som har hänt är sååååå typiskt svenskar.
en person måste fan kola för att man ska inse hur bra han tydligen var, när han levde var det fan ingen som brydde sig... weell, jag tycker det är sorgligt, alltså visst jag menar givetvis att det är aldrig kul om nån dör men det sorgligaste är hur folk beter sig alltså.

aja, de va lite om det då.. ska nog ta och skriva lite senare för jag är tankspridd som sjutton.

TISDAG.

öh, håller knappt räkning på vad det är för dagar nu för tiden, men tisdag är det iallafall.. eller var, den e ju snart över. hmmmmm hur som helst.. ja sitter och lyssnar på lite brandy låtar, hon e bra faktiskt, älskar true, fall och pianoman. G R Y M M A.
aaa, det åskade som fan här förut, e ju livrädd för åska.. eller a, de va värre när ja va mindre, nu funkar det men iallafall så va ja och snookie ute och gick (höll förövrigt på att dö av trötthet..) men vi klarade oss som tur va.

läste malins blogggggg precis, vi SKA fika i veckan :) om du läser, vad sägs om torsdag, när kan du då malin??:p
ja vet, kul att vi skriver meddelande till varandra här... aaa, de e komiskt.

ne, ska gå och läsa my  dearly beloved book right now, L.A candy, den e på engelska också, så man blir bra på det.. haha bra och bra kan vara att ta i.

imorgon ska jag handla kläder, äntligen, som jag har väntat.

lööööööv to yaaaaaaall
puss.


I'M IN LOVE.

Sprang på ett par skor idag, fanns ett par kvar, min storlek och de passade perfekt (vadå menat att jag ska ha dom??), meeeeeen sko-o-manen bestämde sig för att inte köpa dom, det grämer mig fortfarande och jag är så kär jag bara kan bli i dom.
De ABSOLUT läckraste skorna jag någonsin sett.



hittade ett par liknande, mina såg ut såhär fast istället för svart klack och platå var det i kork, så jävla läckert!!!!!!!!!


.

livet är konstigt ibland, jäkligt konstigt.
tänkte lägga mig på soffan och fortsätta läsa L.A candy och drömma mig bort till nya människor, upplevelser och platser.


vi hörs nog inte mer idag.



NUMMER 1.



vi kan varandra utan och innan, du och jag ♥

IMORGON.

imorgon då jävlar, det är då eller aldrig.

öööööööönska mig lycka till.

.


YEAH MAN.

jag håller på att rensa min garderob, japp ni hörde rätt, RENSA.. för en gångs skull kan jag säga det ordet och verkligen mena det, herrejäklar va mycket jag har slängt.. en hel stor hög med kläder och mer ska det bli.

ut med det gamla och in med det nya som man brukar säga.

neeeeeee, får inte fastna här nu men vi hörs senare.

puss och kram.


en bild från när vi var ute i stugan igår.

SWEEEEEET.

kraffsade ihop lite käk, eller rättare sagt dipp och gurka.. ingen vidare mat men det var gott iallafall! tänkte väl kanske att jag skulle skriva om min helg i korthet, i fredags var jag ute tillsammans med ida, bina och alex, träffade en massa trevligt folk.. en del som jag inte sett på huuuuuur länge som helst (sånt är alltid så himla roligt..) + en del nya ansikten, vilket även det är kul såklart.
blev lite pikad av en kille att jag var "en sånn där tjej som slänger postitlappar omkring sig", jag såg nog ut som ett ufo när han sa det för jag fattade inte ett piss, "va, vad menar du?" fick jag säga och då säger han "ja, men om man skriver du är söt på en postitlapp så slår jag vad om att du bara tittar och kastar".
haha, enkel diagnos på mig med andra ord, en sånn tjej är jag..
nja, inte riktigt kanske men.
nåja, kvällen var som sagt jäkligt lyckad, jag och ida avslutade med lidans, det gör jag aldrig mer!!!!!!! älskar deras pommesfrites med sås men då tog jag kebabtallrik (fråga mig inte varför..) och jag har aldrig ätit så äcklig kebab, usch.

lördagen spenderades på rygg och på mage på min luftmadrass i sjövik, härligt :) !! och idag har vi varit ute i sommarstugan med släkten större delen av dagen, var trevligt.. jag och kusinerna låg i vattnet hur länge som helst och temperaturen låg på 26 grader tror jag, snacka om VARMT :) det var gött hur som helst, sen käkade vi lax och snackade gamla minnen tillsammans, trevligt värre.

nej, nu ska jag sticka tror jag, puss på er.


SLUT PÅ HELGEN.

funderar på om jag ska ta och skriva några rader om min helg sen?
vi får se, nu ska jag gå och leta mat.. är så jäkla hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen,
återkommer senare.

seeeee you.


GÅRDAGEN I BILDER.

lite bilder från stadt.





















hade en jäkligt rolig kväll iallafall.


GOD MORGON.

jag har varit uppe ett tag, pigg som en mört.
tänkte gå och väcka ida nu så vi kan bege oss ut till kållandsö, tycker det vore kanon såhär i solskenet, så vi får steka fläsket lite medans det finns sol!!!

igår blev det stadt för hela slanten, lovar att slänga in lite bilder senare.

puss och kram.

SVETT.

fyyyyyyyyyyyyyy vilken arbetsdag!!!!!!!!! är så glad att den är över, ännu gladare att jag överlevde för det var jag tveksam till för ett par timmar sen.
usch, svetten fullkomligt SPRUTADE alltså jag har aldrig svettats så, never in my life, det värsta jag har vart med om...
så snuskigt.

i know, fräscht inlägg, ska försöka hitta på något roligare att skriva om.

en svettig, blöt puss.


MAYBE BABY.

sitter här och funderar på om det ska bli en liten utgång imorgon kväll kanske?
har inte varit ute på hur länge som helst och jag har inte alls haft suget efter det heller om jag ska vara ärlig..
vi får väl se hur det blir, nu ska jag iallafall sova, kommer bli en hård och svettig arbetsdag imorgon, usch det ser jag inte fram emot.

godnatt guys.




DET HÄNGER PÅ HÅRET.

jag sitter och funderar på frisyrer, eller ja, inte frisyrer direkt kanske utan mer hårfärger.
är verkligen sugen på att prova något nytt, personligen tycker jag att på sommaren ska man ha slingor i håret och på vintern ska det vara tonat så det blir snyggt och glansigt.
tror egentligen jag tänker helt fel, jag menar, på vintern är man ju så blek och tråkig.. det är väl kanske egentligen DÅ man vill ha lite liv med slingor och så vidare.
samtidigt är det ju totalt värdelöst att tona eller färga på sommaren, det bleks hur fort som helst.. mitt är redan rött igen (som det av någon konstig anledning har börjat bli..) och jag har bara haft i färgen i ungefär 3 veckor.

jag säger bara lyckost er som är blondiner, ni kan göra sååååååååååååå mycket fint på bara ett litet kick, något som jag tycker är fint är en blondin med bruna och mörka slingor, SKITSNYGGT! jag menar, hur fasen skulle jag kunna få det? först ljusa upp med en massa ljusa slingor och sen efteråt mörka? näääää, det går ju inte.



mitt hår är långt, slitet och tråkigt just nu, vill göra en förändring!

YOU ARE MY HEAVEN ON EARTH.



She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never thought the grace of God go high

I found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria

I've been alone when I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud?
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing Ave Maria

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria, Ave Maria, Ave Maria

finner inga ord, vilken jävla vacker låt.

WORKING WOMAN.


börjar bli lite brun (smutsig, haha skojaaaaa)

det bästa med mitt jobb är :

1. man behöver inte sminka sig eller tänka på håret.


2. man behöver inte tänka på kläder............... blåkläder e grejjen!!!!!!!!


3. som sagt kläderna e goa!

4. finns mycket att titta på om ni förstår vad jag menar, har tyvärr ingen bild men jaaaaaaaa ni hajjar.



later alligator.

FINNS INGEN VACKRARE.......................


UP IS DOWN.

jag är på väldigt dåligt humör, har en sånn dag då allt verkar gå käpprätt... kunde inte sova för fem öre inatt, gick väl och la mig vid elva, kolla klockan halv ett .. kunde inte somna, kolla klockan när den blev tre och sista gången halv fem. VAD ÄR FEL MED MIG????? sen gick jag upp kvart i sex.... fan, det ligger och gnager i mitt huvve... inte bra.

som grädde på moset fick jag reda på dåliga saker under min körlektion, själva lektionen gick helt okej men eftersom alla jävlar ska ha semester nu så kommer inte sofia carlsson få någon uppkörningstid på bra länge, det där med att ta körkort på 18-årsdagen är bara att glömma.

FAAN FAAN FAAN rent ut sagt.