SMINK.


sånt här smink har jag beställt idag, kommer troligtvis på måndag.
Håller verkligen tummarna för att det är bra!

DONE AND DONE.

Hejsan.
Sitter här med två lekfulla kattungar, att dom orkar!! såååååå kul har dom och jag förstår inte riktigt hur man kan älska att attackera stolsben? aja, är väl roligt att dom har kul iallafall.
jag och syrran tog en promenad förut, vi, eller rättare sagt JAG höll på att dö.. herrejävlar vad det är varmt och ändå var detta hyffsat sent, svettades like hell.. men men, det är gött å svettas ut..
vi grillade kött också (för ovanlighetens skull..haha) vi grillar verkligen jämt, men det är inget att klaga på, jag älskar att grilla.. både mysigt och gott.

fick tag i uncle j förut förresten, han ville att hela släkten skulle ut på sjön på lördag kl. 10 SJÄLVKLART e vi på, ska bli skoj som attans! får hoppas på bra väder, dom har ju lovat till och med lördag så.. bara att hålla tummarna!!


ska nog kila till sängen nu, blir ju övningskörning imorgon bitti och efter det jobb, nu är det slut på lata dagar,
puss!

.

fan va det åskar, jag är livrädd.. HATAR åska!!!!!!!!
uncle j hade ringt mig, två gånger och jag missade samtalen.. jag får nog göra mig av med min telefon, alla klagar på att jag aldrig svarar och jag kan faktiskt erkänna att det inte är min starka sida.
hur som haver så kan vi ju inte ringa till honom eftersom ja ni vet, det kan slå ner i örat vilket inte vore helt ok.. så därför väntar vi på sms ifrån honom..........
att vänta är inte min grej, jag är nyfiken, att han ringde två gånger måste betyda att det är vitkigt!!!


SLAPPARE ÄN SLAPPAST.

vi köpte nybakat bröd med massa gott pålägg, kladdkaka, biskvier och jordgubbar sen stack vi ut till mormor och morfars stuga och hade en riktig mysdag tillsammans med dom.
det var slappare än slappast och jag älskar sånna dagar!!
vattnet var dessutom hur jävla varmt som helst så vi låg i nästan hela tiden.


DET VÄRSTA JAG VET..

är folk som kör med "mycket snack och lite verkstad" om ni fattar va jag menar, alltså som typ säger grejjer som ändå aldrig inträffar.
en annan vidrig egenskap är oärlighet, helvette alltså, hur svårt är det att vara ärlig eller??????????????? jag vet folk som har seriösa problem med detta, alltså tydligen diagnos, mytomaner snackar jag om!!!!! jag tror för det första inte att det handlar om nån jäkla diagnos typ som att "dom kan inte hjälpa att dom ljuger", jag tror helt enkelt att dom har så himla taskigt självförtroende och självkänsla att dom måste ljuga sig till en högre nivå här i livet..... öh yes thats the truth om ni frågar mig.
vart är jag påväg nu då? hm.......
neeeeee e inte meningen å vara dr. phil junior men alltså ibland kan man bli så jävla förbannad.

PRECIS vad jag är nu, jag skulle vilja banka vett i folk ibland alltså, det är faktiskt såhär att man kan inte bete sig hur som helst... it aint working like that.

hmmmmmmm, om man skulle skrämma liv i nån döing då, neeeee nu babblar jag ju, borde sova men jag kan inte för jag är förbannad!!!!!! så jäkla förbannad.

ORKAR INTE..

idag orkar jag inte skriva ett viktigt tjat-inlägg, får spara det tills en annan dag.
har sånn jäkla huvvevärk så jag vet inte vad jag ska göra, ändå har jag druckit hur mycket vatten som helst idag.. så det kan icke vara problemet. Tänkte iallafall gå ut och gå en sväng så får vi hoppas det släpper, kvällen blir lugn tänkte slänga mig i soffan och kika på beck sen.

PUSS OCH KRAM PÅ ER.

TÄNKTE ATT..

jag skulle slänga in ett seriöst inlägg ikväll, ni vet en massa tankar, åsikter och annan skit.
det kanske inte blir trevligt, det kanske inte blir intressant men det är ni som väljer att läsa eller icke.


måste sticka, men öh.. lööööööööööv to jalllllllllllllll.


the grudge look alike.

YEEEEEEEEEEEEEEEES.

jag har fått jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i augusti börjar jag jobba på marknadsrespons, fick ett mail precis från chefen.. han hade fått in 50 ansökningar, 20 hade kallats till intervju och till slut blev vi 10 kvar.

JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, fasen va det känns bra, precis vad som behövdes känner jag.

vi hörs senare.

M-M-M-M-M-MISSING U.


I LOVE THIS WEATHER.

finns det nått bättre än sol och värme? JAG BARA ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET.. såvida man inte jobbar e klart, då är det ingen höjdare.
tur att vi har haft en liten ledighet på jobbet just nu, i väntan på material.. hoppas faktiskt att det dröjer ett par dagar in på veckan, men vi får väl se.

jag och ida var ute hos mormor&morfar i stugan i eftermiddag, jättemysigt och vattnet var riktigt varmt. blir så avundsjuk när alla åker förbi på vattenskootrar, förra året sa jag att jag skulle ha en detta året men så blev det icke.. aja, en vacker dag så !!!


kikade förresten på väderprognosen precis och tydligen ska det fortsätta vara såhär fint i veckan, iallafall tills på fredag och då tycker jag det vore jäkligt kul med lite grillparty, vi får väl se om någon är sugen.

ska kila nu, seeeeeeeee you.


AKON.



DAGS FÖR SOL OCH BAD.

Fick precis ett sms från ida, som är och jobbar, hon skrev "ska vi åka till mormor och morfar sen?" mitt enkla svar blev "JA".
fy fasen va skönt, bara ligga och slappa på bryggan hela eftermiddagen och ta sig ett dopp när man vill, perfekt!

nej, nu ska jag göra en sak jag borde gjort för längesen.
PUSS.

GODNATT.

känner mig helt sluuuuuuuuuuuuuuut, tänkte gå och dricka en liter vatten först eller nått för här törstar jag ihjäl.
imorgon blir det troligtvis ut till kållandsö och stugan som gäller, pallar fasen inte en dag till här i värmen.. man dör ju!
dessutom blir man brunare ju närmare sjön man är.. hehehe

nu kallar sängen, hörs imorgon.

MYS MED FAMILJEN.

ikväll har vi bara grillat och myst med familjen, väldans trevligt och jag är så jäkla mätt.
först grillade vi burgare sen till efterätt blev det hallonpaj och marsankräm eller vad det heter, GOTT!
egentligen ska vi käka dodis också, meeeen vi får se om jag orkar det..
här kommer i vart fall lite bilder.
hej sålänge.














PINK.







älskar hennes låtar, alltid ärliga och med bra budskap! dessa dunkades på i uncle j's båt igår.... jeeej :) 

LÖRDAG.

Hej, ser ut att bli en jäkligt fin dag idag med.. började dagen med att ta in ett lass hö uppe på rännet, nu har vi 3 lass kvar som vi ska ta ikväll.. har räknat med att få en vagn över, vårt ränne är inte så himla stort men å andra sidan så när det är fullt vet man att det räcker som käk till pållarna till vintern, känns väldigt skönt.

har fått varningar från flera håll att det finns folk som är ute och ger sig på ston i omgivningarna just nu, har tydligen varit i levene vilket inte alls är långt härifrån .. skulle tippa på 1,5 mil!!!!!!!!
när jag hör sånt blir jag både lessen, orolig men framförallt FÖRBANNAD, jag säger bara att får jag se den jäveln så backar jag inte för fem öre, då är det fan dags att han får smaka på sin egen medecin. I D I O T !
ibland förstår jag inte vad det finns för typ av människor som vi låter gå fritt i sverige? så jävla sjukt.
ska med andra ord hålla stor koll på min älskade lori nu när läget är såhär.

hörs senare.

LITE BILDER.















LAAAAAAT.

aaaa, jag orkar nog inte langa bilder här på bloggen just nu, har lagt upp en del på facebook så ni kan ju kolla där istället.

är hur jäkla trött som helst just nu, sjön suger fan musten ur en!! dessutom är jag hungrig, funderar på att ta tag i det och laga något åt familjen, vi får se vad kylskåpet har att erbjuda.. det har en förmåga att alltid (TYVÄRR) vara väldigt tomt i vårt hus............. fråga mig inte varför.

take care!

HEMMA!!!!!!!!!!!!

back in the game så att säga, helt rödmosig och trött därav inte så entusiastiskt kort, mest för att visa att jag ser ut som en kräfta.




det sjukaste är att i kameran är det nästan normalt, hahaha ni skulle se i verkligheten, tomatoface number one!!!!!!!

bilder kommer alldeles strax :) !!!

DAGS FÖR SJÖN.

Håller på att packa iordning lite grejjer och smörja in mig inför dagens tur på sjön, fan va gött det ska bli och förhoppningsvis blir vi lite bruna och inte bara röda.. haha, vi får väl se.

kameran hänger med så förhoppningsvis kan jag slänga upp lite bilder, om vi nu inte tappar den i sjön eller något annat sjukt.. skulle väl inte bli allt för förvånad.


TJAO!

LETAR............

vart faaaaan är min ipod??????
tänk sofia, tänk!!!!!! ååååååh, hatar mig själv när jag tappar bort saker alltså, händer rätt ofta också.. minne som en guldfirre.

men öh, en positiv sak är att jag har beställt boken L.A candy nu, har en känsla av att när jag läst den kommer jag bara vilja åka till usa ännu mer :) !!!!!! lämna lidköping for good.

ska fortsätta leta nu, men uppdaterar senare med en rolig grej.

JAG SMÄLTER.

satt ute i solen förut men det blev så varmt så det kändes som både jag och datorn skulle smälta bort.. shit va jag längtar ut på sjön, där lär det steka ganska bra!!
har två illbattingar till kattungar som pilar omkring mig just nu, lekfulla som fasen är dom.. den svarta är värst, totally crazy.. den gråa är bara allmänt körd.. haha, men såklart minst lika söt för det.




L.A CANDY MED MIN FAVORIT.





Min favorit, Lauren Conrad, har nu gett ut sin bok.. den blir min inom en snar framtid, det är en sak som är säker !!!!!!!!!!!

WHY WOULD I STAY WITH YOU.

det är så jäkla varmt ute så jag tror jag dör, obs, detta är inget klagande jag ÄLSKAR vädret..
aja, var segt att gå upp imorses vill jag lova kunde inte sova ett piss i natt alltså, dels min förkylning sen nervositet och annan skit.. sånn är jag jämt .. typ i skolan när vi ska ha nått stort prov kan jag inte sova ett skit kvällen innan för jag försöker ligga och memorera saker, så fult!! haha, men de e svårt å komma ifrån sånn skit när man väl börjat göra det.. jag tänker väl för mycket, som vanligt.

har iallafall varit på anställningsintervju idag, mitt livs första anställningsintervju.. var en ny upplevelse, men inte alls så allvarligt som jag trodde, chefen var väldigt trevligt så det var lugnt.. nu återstår bara att vänta, så får vi se vad som händer och fötter, många sökande tydligen..






haha, måste berätta en jävligt ful grejj.. var ju så seg imorses så tillslut hade jag tjugo minuter på mig att göra mig iordning.. visst det är lugnt tänkte jag.. duschade å grejjade.. sen skulle jag sminka mig lite lätt, kleta på lite mascara och lite solpuder.. HAHA det där med mascaran gick skapligt bra, eller inte!!!!! helvete, jag kan inte sminka mig längre, inte för fem öre (!!!!!!!!!!!) ska tilläggas att jag inte haft smink på mig på två jävla veckor, hallå hur kan man glömma hur man tar på mascara på två veckor..................................
stog och skrattade åt mig själv, äh smink är fan överskattat egentligen, orkart inte !

vi hörs senare!


GORILLA ZOE FEAT. P DIDDY - ECHO (REMIX)


ONSDAG.

jag har fått världens förkylning, usch(!) därför jag har varit lite off på blogg-fronten idag. hade iallafall körlektion för en stund sen, gick helt okej men ni som känner mig vet att 1, jag måste kolla på allt jag ser 2, jag måste kommentera allt jag ser.. vilket kan bli lite svårt när man åker med en lärare.. ja herregud.

tänkte faktiskt att jag skulle gå och lägga mig snart, är dödstrött + förkylning på det, inte roligt alls.. men det är bara att kämpa på.

just nu längtar jag bara tills fredag, en heldag på sjön att se fram emot med världens bästa sällskap nämligen mina morbröder :) !!

puss på er.

GODNATT.

har precis kikat på morden i midsummer, en serie som jag bara älskar!!
tänkte gå och lägga mig nu men eftersom jag är så blogg-beroende just nu var jag tvungen att slänga in ett inlägg.. dessutom är jag inte alls trött, svårt att bli det när det är typ dagsljus ute.
uppdaterar mer imorgon när jag hinner.
godnatt på er!


HAHA, den här bilden väcker minnen.. gamla goda tiden :) !!

OH SNAAAAAAAAP.

.. för att inte tala om den här (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)



HAHA, så jävla roliga minnen ändå, jag minns det verkligen som det var igår.. samtalet var typ såhär.

x : men va har du för låtar då?
s : de mesta..
x : aaaaa men du måste ha trey songz
s : såååååklart, dum fråga!!!!!!
x : haha, bra, va har du mer då.. långa bollar på bengt eller??
s: hahahahahahahahahhahahahahaha, har fan inte ens hört den, vem är det som är bonne, du eller jag?

aaaaaah, skrattar där jag sitter alltså, fan vilken komisk grejjjjjjjjjjjjjjjj, öööööh vet att man inte ska tänka på det som varit men ändå, vi har haft sjukt kul de e ett som är säkert.

MMMMMMM.. DEN HÄR LÅTEN HAR MINNEN.



HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅ..

till min stora besvikelse visade dom inte satc idag, fan jag ska bannemej köpa boxen, likaså the hills :) !!
aja, idag har jag jobbat, guuuuuuuud va jobbigt det var.
stog och öste äckligt grus nonstop i timmar, kan hoppa upp och sätta mig på att det kommer kännas imorgon(!) får hoppas på de bästa.
meeeeen nu är vi färdigjobbade för denna veckan, jävligt skönt med tanke på vädret.. jag har förrsten fått världens bonnabränna, nu menar jag inga små streck utan ett vitt brottarlinne på ryggen, känns sådär!!!
enda positiva med det är väl att det visar att solen faktiskt tar.

jag sitter här och hoppas på att pappa kan tänkas betala ut lite lön till mig imorgon, ska nämligen ha körlektion på eftermiddagen och då tänkte jag kanske passa på att gå lite i affärer.. det suger ju om man hittar nått när man inte har pengar, är lika bra att vara förberedd.

see you later, puss och kram!!


TISDAG.

är helt slut, bokstavligt talat..
sitter bara och väntar på att klockan ska slå fem så jag får se mitt älskade SEX AND THE CITY, sen tjugo över fem byter jag till the hills.. min dag är gjord.


 


KEEEEEEP ROCKIN'.

Nu ska vi kolla teve, beck står på programmet, love beck! eller rättare sagt persbrandt, finns ingen som han, sicken man! skönare snubbe får man leta efter.
ha det fint, vi hörs!


UTOMLANDS.









jag är såååååå sugen på att åka utomlands, tänk att det har gått över två år sen jag var någonstanns sist.. TVÅ år!!!!!!!!! jag saknar mitt älskade grekland, för fy fan va det är underbart där.
Riktig semester, man kan koppla av, bara ligga i en solstol, känna hur solen steker, känna sanden mellan tårna och ta sig ett dopp i medelhavet. Den känslan alltså, finns inte mycket som kan mäta sig med det.


I'M TRYIN YOU KNOW.

jag gör mitt bästa, kan tyvärr inte hjälpa att mitt öga är köttat i headern.

AJJJJJJ.

Hej.
Puh, kom precis hem.. vilken dag (!!!!!!!!) känns som vi bara åkt runt, runt.. aja, jag och syrran började med en sväng till kållandsö där vi stannade ett par timmar för sol och bad.. mysigt!!
sen bar det av till kusinerna aka. ligisterna för glass och till sist hem till mormor och morfar, där även uncle j befann sig.
fikade lite där tills mormor och morfar skulle sticka, då kom jesse james istället.. han var självklart hungrig (VAD ANNARS??!?!!?) hahahaa, så han lagade ytterligare käk till oss.
jag orkade inte ens äta upp så jens kom med en idé.
j: men fia ska du inte ha mer?
s: neeeee, ja orkar inte.
j: aaa, men då tar ja de..
s: asgarv, aaa visst gör så (skjuter iväg tallriken..)
j: (kollar allvarligt) jo men alltså det vore ju synd å slänga.
båda : ASGARV!

ja herregud, vilken släkt man har.. sist ut idag var körskolan, gick verkligen kanon idag så det känns jättelovande! dock börjar jag bli sjukt orolig för teorihelvetet eftersom jag inte alls är bra på att plugga...................

hörs senare!!



NY VECKA, NYA TAG.

blev inget jobb för min del idag, kom på att jag har körlektion senare i eftermiddag och allt blir så komplicerat när man måste åka fram och tillbaka som en skottspole.
har iallafall sovit hela förmiddagen, SKÖNT men kanske lite onödigt, aja, det är faktiskt sommarlov.
fick ett sms från ida att vi skulle ut till stugan när hon slutat jobbet, får väl se hur det blir eftersom jag som sagt har körlektion, äh får försöka få ihop det för självklart tänker jag inte banga chansen att få sola och bada!!!!!!
time to go, later fellows.


SICKEN SNUBBE ALLTSÅ.





kan inte sluta garva åt honom.

I'M IN LOVE WITH CLAUDE KELLY.


SUNDAY NIGHT.

Godkväll bloggen, kom precis hem.
har varit ute på lite bus ikväll, väldans trevligt, precis vad jag behövde en kväll som denna :) !!
såååååå nu gör jag inte mycket, blåser bubblor med tuggummit.. går sådär, haha.
ska väl strax hoppa i säng, blir jobb imorgon.
puss på er.


...


MY MIND GOES ON A TRIP.

det är ju fan att man ska va tjej alltså, en tjej med känslor dessutom, det är inte bra...........
inte nånstanns.



LÖRDAG.

Tja.
Idag har det inte varit många knop på mig direkt, är helt seg i kroppen och huvvet ska vi inte tala om.. kan fan inte låta bli att tänka på hur jag hade varit om det hade blivit fest igår (!) zoombie-look, haha.
aja, har legat och sovit i två tre timmar nu på eftermiddagen så jag läääääär inte somna ikväll, ett som är säkert.
funderar på att göra något nu.
over and out.

MATTAFIX.



kommer aldrig tröttna på den här låten!

PÄRONEN IS THE SHIT.

föräldrar är inte så jävla tråkiga ibland alltså, jag och stina har vart med våra päron ikväll, dom firar alltid midsommar tillsammans!! tycker det e en riktigt mysig tradtition faktiskt och man skrattar en hel del vill jag lova, just idag kändes det sååååååååå mycket bättre än att vara ute å festa.. har inget sug efter det för tillfället, inte alls faktiskt.. hur skumt som helst.
ska kika lite kläder nu (IGEN..) haha, det e typ det enda jag gör på datorn, men det är roligt.
kanske slänger upp lite kläder sen så ni får se, pusskram.

GLAD MIDSOMMAR?

sitter och väntar.. ska få gäster vid 6 nämligen, är überotaggad på detta men det får gå.
vet inte riktigt vad det är med mig.. huvvet värker, trött som ett as, vagel i vänstra ögat och mina tankar skenar nått såpass.........
HATART!

aja, glad midsommar på er iallafall :) !

time to go!

MUSIK IGEN DÅ.


NU KÖR VI.



Japp, dodis och cola :) !!
det blir med andra ord en mycket lugn midsommar för min del.

have fun! puss.

MUSIC LOVERS.


TORSDAG KVÄLL.

sitter här och kikar på lite kläder, fick ett rabbatkort från nelly på 100 spänn när jag köpte cosmopolitan idag, sååååååå jag tänkte kika lite. den där bikinin jag la upp för några dagar sen är vääääääääldigt frestande, dock är den ju dyr (som någon så anonymt och trevligt påpekade....... palla anonyma kommentarer..) aja, vet inte riktigt om det är värt det med tanke på hur mycket man använder bikini här i sverige, hehe.
hur som haver, midsommar imorgon då, jag bojkottar det totalt!!!
ska gå och käka nått nu, sen blir det sängen.


FARLIGA SNURRDÖRRAR PÅ HEMKÖP.

måste berätta om en rolig grej som hände mig och snookie för en stund sen..
det är så att vi busar och skojjar så jävla mycket med varandra hela tiden, helt störda är vi.. så skulle vi iallafall gå ut ifrån hemköp.. där det är en snurrdörr, iallafall.. ja ser att de e en pappa me två barn i dörren och det är en väldigt liten glipa..
jag länger på steget och hoppar in (yess, snookie hann inte med ..... hööööööll jag precis på att tänka) medan jag hör världens ljud och hela skiten stannar, hahahaha höll på att dö av skratt..
min kommentar "vafan vare som fastna?????"
haha, SNOOKIES fot i dörrn, guuuuuud så jävla fult, vi blev så jävla chockade så vi kunde fan inte sluta skratta på en halvtimma.. jävligt fult!!!!!
ja hade så velat se snookie ta de där jävla skuttet in i dörrn å sen ba "PANG", fastnat i dörrn!!!!
såååååå stabilt!!!

fan, de händer alltid sjuka grejjer när vi två e ute tillsammans alltså, not good.. men vad är det man säger, det är ingen konst att klanta sig när anlagena finns!!
och det stämmer, vår släkt är kända för att vara klantiga.

So long!


MUSIK.





.......

jag är så trött, trött på vädret, trött på falskhet, trött på oärlighet, trött på patetiska människor, trött på lidköping, trött på lidköpingsbor, trött på sverige, trött på killar, trött på tjejer, trött på mig själv........

rättare sagt trött på ALLT OCH ALLA.





skjut mig.


SÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBAR.


JAG ÄR EN FJANT.

hahahaha, tönt!






HAAAAARD WORK WORK.

tillbaka i jobb igen då, känns suuuuuuuper! jag bara älskar "killjobb" har jag kommit på, inget daltande, skitsnack eller tjaffs.
man jobbar, sliter och drar extremt dåliga skämt.. precis vad jag gillar :) !!

mamma ropar på mig, nu ska vi tydligen åka ut till marina, fan här går det undan i svängarna vill jag lova.
uppdaterar senare!!!


TÄNKTE ATT ..

.. medan ni ändå sitter där så LYSSNA, god damn, its gooooooooooooooooood :) !!




TISDAG BABY.

imorgon kör vi stenhårt, jobba på ett och två igen då.















                                                                       gissa vem som ska på anställningsintervju nästa vecka? JAG! hoppas det går bra.

JAG ÄR FESTSUGEN.

när kör vi?


YOU KNOW.

hej, tänkte lägga mig i solen nu, vädret är långt ifrån perfekt men jag gör ett försök.
inatt har jag drömt, drömt och åter drömt.. jobbigt när det finns folk som inte kan lämna näthinnan hur jävla mycket man än försöker, prins charming.

see you later fellows.

GRRRRRRR...



är galet kär i den här bikinin, den är S N Y G G !!!!!!!!

FAN.

va bra det känns när man får tag på sin "chef" också? JÄTTEBRA!
jobbar inte kvar iallafall, skönt, aldrig mer äldrevård.
funderar på vad som händer idag? det verkar bli sol iallafall, alltid något positivt.. dock är det ju kallt som satan, men det löser sig väl om jag sätter mig i solväggen förhoppningsvis.

tjao.

IT'S A FUCKING MONDAY.

Tja.
jag har varit ytterst dålig på att uppdatera idag, men ni får förstå mig, i'm a working woman now.. inget jag just idag är så vidare stolt över iofs, har som sagt fått sommarjobb i vården.. tre veckor.
gjorde min första dag idag och förhoppningsvis min SISTA. ja, så jävla usch tyckte jag att det var.
jag vet att ni säkert tänker "men förhelvette, ta de jobb du får.." men jag kan inte, jag bara kan inte!!!!!!!!
har aldrig, aldrig, aldrig skämts så mycket i hela mitt liv och att se de gamla som inte kunde göra ett piss själva utan man fick hjälpa dom med precis allt, man riktigt såg hur jävla förnedrande dom kände hur det var.
Tänk er, inte kunna duscha själv? inte kunna klä sig? inte ens kunna torka sig i röven?
jag pallar inte, urstäkta men jag gör verkligen inte det.
ska prata med mamma och pappa nu så får vi se, jag vill inte tillbaka imorgon, verkligen inte.

vi hörs.

MEN NU..

ska jag ägna min kväll åt tidning, det om något är M Y S I G T :) !!


INGEN SOMMARFEELING ALLS.

jag, mamma och pappa har varit ute på kållandsö och kikat, fikade lite ute vid marina också.. mysigt! tråkigt bara att jag inte har någon sommarfeeling för fem öre, kallt och jävligt är det.. får verkligen hoppas att det blir lite mer stek längre fram i sommar iallafall, så man blir lite brun :) !!
sitter och kikar på lite olika frisyrer, eller rättare sagt hårfärger.. färgade mitt hår igår, mitt dumass (!!!!!!!!!!!) hade ju bestämt mig för att jag inte skulle färga det utan att jag skulle göra en riktig förändring.. såg fram emot det jättemycket, men när jag för några dagar sen såg att mitt hår var rött så fick jag panik!!
aja, bara att vänta ut dom där tvättarna som färgen sitter i och sen kör vi.. det är väl bra, då har jag lite tid att tänka ut vad det ska bli för något också, i neeeeeeeeeeeeeed a change :) !!!!!!!! det är ett som är säkert..

PUSS sålänge.

SEEEEEEEEG.

jävlar i havet vad jag är trött, har legat i soffan precis HELA dagen, tackar gud för att dom hade the city-maraton på mtv idag.. snacka om perfekt!!! sånna program får mig bara mer och mer att vilja lämna sweeeeeeden och uppleva, åh jag längtar.
nu ska jag ta mig i kragen och skriva en jobbansökan, visst låter det roligt? jag behöver klirr i kassan, så enkelt är det med det.
neeeeee, nu får jag inte fastna här men jag uppdaterar senare!!
ciao sålänge.

MÅR SOM JAG FÖRTJÄNAR..

sitter här och är gööööööööööööörsugen på godis, är alltid det när jag är bakfull.. jobbigt!!! ska gå och rota i skåpena nu och se om jag hittar nått, sen blir det sängen, mitt huvve är verkligen inte som det ska.
berättar mer om gårdagen senare.
puss.


GÅRDAGEN I BILDER.

kolla bara, GALET!











NU KÖR VI...............

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, ikväll gör vi stan osäker :)



LET'S DO SOME THINKIN'......

........ kunde inte sova ett P I S S inatt, jobbigt.. satte på oc så jag blegade på det, fan vilka liv dom lever eller, underbart. visst, dom har en del problem men ändå, jag hade inte klagat.
funderade över mitt eget också, man lever fan inte sitt eget liv förrän man typ tar studenten känner jag.. livet är liksom uppstakat skola - sen liv. jobbigt, jag vill leva, leva MITT liv, på MITT sätt.. utan att nån annan jävel bestämmer... men som sagt, de känns som man inte kan börja leva förrän efter studenten, det är då de definitiva kommer, hur man ska ta sig vidare å så liksom..
jag vill leva livet, på riktigt.. och med det menar jag att jag vill göra precis vad jag vill, när jag vill.. självklart finns det saker man ändå är tvungen att göra, typ jobba och försörja sig givetvis, men annars.. min största mardröm är att få nånting som begränsar mig och ännu värre, bli tvungen att stanna kvar i lidköping!!!!!!!! the nr1 nightmare!!!!!!!!!!
vill helst lämna sverige tror ja, åka till ett ställe där solen aldrig slutar lysa, åååh, underbart... till en stad där man inte känner en jäkel, där folk inte bryr sig om andra och vad dom har gjort.. här i lidköping är alla så jävla intresserade av andras liv så det är fan sjukt alltså (brist på egna intressen kan man kalla det..)
alla här i stan blir liksom stöpta i samma form, så jävla tråkigt!!!! med det menar jag inte att jag ska bli emo och cutta mig själv, men allså de e trist att allt e likadant och skulle det va en jävel som ser lite underlig ut så är upplägget så här.
1, man snackar skit om personen 2, efter ett tag när man inser att personens stil är cool så tar man efter den 3, alla ser som sagt likadana ut.

jag säger det här för att jag själv är sånn, även om jag inte vill, jag vill verkligen inte men ändå så är man sånn.. för det smittar av sig..
när det kommer till killar då, jooo då är det så att alla är med alla, så är det bara.. vilket för mig är helt jävla ofattbart äckligt att jag är nunna, hahahahaha ok, är inte nunna officiellt i kloster å skit men man får fan tänka så för att överleva alltså!!!!!! haha, sjukt ja vet!
jo men vart var jag, jo alla är med alla och alla vet allt om det... sinnessjukt...... "du kan inte tänka så, du kan inte tänka på vem som har vart med den du gillar osv, säger en del"... ÖH, tro faaaaaaaan att jag kan det????????!?!?!?!?!?!?! jag vill inte ens behöva tänka den tanken men i den här stan är man bara tvungen, big no no's är när ens kompis vart med den killen (klart som fan att man inte tar den då, öh, behöver inte ens fundera på det egentligen) men det är lika illa när det är någon brud man inte tycker om som vart med den...... usch, dessutom tänker jag aldrig bli ett andrahandsval.
så funkar det liksom i lidköping, it sucks men det är så.

räcker å tänka när ni tex. kommer till gbg, hur många olika typer av folk finns det inte där eller?? helt sinnes och det är fan inte en jävel som bryr sig om "ååh, hur fan ser han ut" "men guuuuuud, kan man gå ut sådär???" nej, det gör dom inte, för dom har egna liv att bry sig om.. så är det bara..

därför jag e så rädd att bli så som jag håller på att bli, en riktig lidköpingsbo, som dömmer hejvilt........ det är fan inte bra alltså, med detta menar jag inte att jag istället ska älska alla människor typ, öh de funkar inte så e klart men orka dömma, orka ens bry sig egentligen, låt folk gå som dom vill.........

därför vill jag, och tänker jag sticka härifrån, ett år kvar.. det överlever man!
blev mkt snack idag, men jag har legat å funderat på detta ett tag.
over and out.


BORING.

Sitter och kikar på lite kläder, blir jäkligt sugen på att handla.. finns mycket fint :) !! men så är det alltid när man inte ska handla, sen när man väl behöver nått, nej då finns det fan inte... typiskt!!!!!!
det regnar fortfarande, även om det har lugnat sig.. ser ut som det duggar nu men hela världen ser ju helt grå ut.. det gör en såååååååååå deprimerad.
ska ju ut och festa med malin imorgon, då måste det vara bättre väder, regn gör mig så otaggad till precis ALLT.. helst vill jag dra täcket över huvvet och bara sova, det tänker jag göra nu.
take care, puss på er.

GRATTIS MORMOR.

Hej!
har verkligen legat och sovit heeeeeeela dan, finns inget som gör mig så trött och deppig som just regn. It sucks!
ska iallafall hem till mormor och morfar om en stund och grattulera mormor på hennes födelsedag :) !! blir säkert något smarrigt man kan tröstäta såhär i ösregnet.
sommarlovet har officiellt börjat då, och det känns? hmmmmm, inget speciellt faktiskt.. lär ju aldrig få in en bra sommarfeeling i detta vädret iallafall, thats for sure.
dags å skutta in i duschen, sen övningskörning och till sist gösslunda.
take care.

LISTOR FÖR OSS UTRÅKADE JÄVLAR.

Namn: Sofia
Piercingar: Nej fyfan..
Tatueringar: Neeeeeee
Längd: runt 170!
Skostorlek: 38
Hårfärg: brun
Är du kär i någon: tssss, nej!
Önskar du att du bodde någon annanstans: verkligen, nått ställe där det är VÄRME OCH SOL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Tänker du på självmord:  vadå tänker, inte dagligen men klart det har hänt.
Tycker andra att du är attraktiv: självklart, nej jag skojja haha
Vilket shampoo använder du: vet inte vad det heter...............
Vilken parfym använder du: lacoste - love of pink, löööööööööööööv it :) !!!!!!!
Vad är du rädd för: att bli någon jag inte är, inte för att det lär hända men..
Gillar du att tvätta: verkligen inte.
Gillar du Berg-och-Dalbana: OHJA!

SENASTE...
Film du hyrde:
hyr aldrig filmer, haha
Film du köpte: kommer inte ens ihåg..
Låten du lyssnade på: Claude Kelly - Goin' under, LYSSNA!!!!!!!!!
Låten du hade på hjärnan: den jag lyssnar på nu, alltså den ovan..
Låten du laddade ner: kommer inte ihåg, keri hilson - knock you down kan det ha varit.
Personen du ringde: vet ej.
Tv program du tittade på: hmmm, låg och lyssnade på mtv förut men program å program.... vet icke.
Personen du tänkte på: jag tänker sällan.. hehe

FAVORIT...
Mat:
aaaaall mammas mat.
Låt: fantasia - when i see you, ett ord K L O C K R E N .
Sak att göra: fesssssssssta.
Sport: hmm..
Dryck: cola har blivit en favorit det senaste :)!
Kläder: vet faktiskt inte...... jo, en dösnygg skinnjacka (som jag iofs inte har än, men kommer köpa, god damn, den är läcker).
Film: sex and the city - the movie.
Bil: chrysler, min älskade chrysler........

ANTAL...
Gånger du varit kär:
  har nog aldrig varit riktigt kär faktiskt.
Gånger ditt hjärta brustit: säger som jag brukar, de pumpar på, hehehehe
Hjärtan brustit på grund av dej: kan inte svara på den frågan faktiskt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: men gud palla bekräftelsemani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ärr du har på kroppen: räknar varje dag också.

SENASTE...
Bok du läste: snabba cash tror jag, var dock ett tag sen.
Personen du fick mail av: jävla facebookskit.
Personen du fick brev av: vet ej.
Personen du fick sms av: we never mess and tell, HAHAHA den va ny eller hur.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: var faktiskt ett tag sen, förra helgen maybe?
Saken du köpte: en kjol och ett linne, som jag ska lämna tillbaka........

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag:
absolut ingenting, förflyttat mig från sängen till soffan, känns stabilt!
Var det kul: absolut, har aldrig haft roligare...........
Hur tidigt stiger du upp: olika.
Gillar du att slåss:  Nej
Vad ska du göra ikväll:  sova.
Är du seriös: när jag vill vara.
Vad är du allergisk mot: har blivit allergisk mot killar på sistonde.
Var har du ont: hmmmmm ingenstanns trorja.
Använder du hårspray: nej.
Kan du stå på händer:  i vattnet kan jag iallafall.
Favorit serie: sex and the city och the hills.

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: kitchapp, hahah, de är väl okej.
Är du glad nu: nej, deprimerad.
Var du glad igår: nej, alldeles för trött för att vara glad.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: vet inte.
Vad dansar du till: musik?
Stockholm är: en underlig stad.
Göteborg är: också en underlig stad.
Kan du sjunga: nej
Mer värt än guld: min familj, min vonnies och mina vänner.
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: just nu? grekland.
Ska bli skoj: att förhoppningsvis se solen något i sommar.
Ska inte bli skoj: att ha fler regndagar än soldagar.
Sparar till: vet inte.. sparar inte helt enkelt
Väntar på: har slutat vänta.
Pålägg som gäller: vet icke.
Dagens dryck: vatten........

REGN.

Bra start på sommaren, typiskt sverige.
jag går och lägger mig.
later alligator.


SÅHÄR ÄR DET..


det här är min syster och hon behandlas inte hur fan som helst, så är det bara.

BRANDY - TRUE.

In your arms I feel right at home,
That's the feeling I ain't felt before.
If you're feeling the same way then let me know,
Cause there's nothing worse than being in love alone.

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

You're my Angel that was sent to earth.
In your eyes I see my future.
I can't be without you so it's got to work.
Goodbyes not an option so don't say a word.

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

I've never been a victim of love before
So I'm not sure what I should be looking for
But I know the signs are in my face
Hope it's not to late to change
Your mind and make you wanna stay

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

Is it true that I'm not the only one?
Is it true that you're just having fun with my heart?
I need an answer
Is it true
Is it true

If you just can't tell me the truth
it wasn't real when you said I love you.
 



DET ÄR INTE LÄTT INTE..

mamma kom precis inspringandes och skrek "JAG KOM IN, JAG KOM IN".

mamma: sofiaaaaaaaa, jag kom in!!!!!! jag kom in på högskolan!!!!!
jag: vaa?? vadå högskola?? (helt förvirrad och kollar på pappret mamma har med sig..)
mamma: det var över 100 sökande och jag blev antagen, förstår du ??
jag: hahaha, mamma, de står att du ska mejla till dom (mamma är KASS på allt som har med datorer att göra..)
mamma: jo, jag läste det.. de får lösa sig...

sen går hon ut ur rummet och ska precis stänga dörren..

mamma: vet du vad?? jag kanske till och med får köpa en laptop??? jag gör vad som krävs för kursen helt enkelt!!!!!
jag: hm.. visst mamma ok...

jag är fan i chock, min mamma, en laptop? G A L E T !

SOM SAGT..


ÄR INTE SÅ PIGG IDAG.

har iallafall tagit sommarlov nu, som jag haft i typ 2 veckor men.. skåpet är städat och fixat.
ser på kortet att jag måste färga mitt hår, jävlar vad det är röttttttt, jag förstår inte hur det kommer sig? jag har aldrig vart rödhårig..... hmmmmm, den färgen ska väck.
dags för the hills nu, later alligator.

INTE PIGG.....

fan va jag har sovit, känner mig död!!! orkar inte åka till stan egentligen, det suger.. men får väl dra på en kepa eller nått på huvvet (under förklädnad.. hahahaha) och sen sticka till skolan och kasta skit ur skåpet, håller på att leta upp lite böcker här hemma som ska lämnas tillbaka med.. lika bra å få det gjort!
nej, dags å kila, bussen går snart.
pusssss

...

kommer inte på någon bra rubrik, hur som helst.. har varit uppe ett bra tag och legat i soffan, käkat tårta och snackat med syrran........... mysigt :) !! men nu känner jag hur trött jag är, sov verkligen kasst inatt så jag ska nog gå och lägga mig å sova ett par timmar.
åker in till stan med stina i eftermiddag och lämnar in lite böcker, slänger en massa bröte ur skåpet å så.
tänk att vi börjar trean till hösten??? tiden går sååååååå fort, aja, får skriva om det i ett annat inlägg, nu blir det sängen.
over and out.

IDAS STUDENT.




















GODNATT!

Tja, jag är så jäkla trött idag, studenten tog hårt. men jag är dock lika partysugen nu som jag har varit hela veckan, på lördag beger vi oss ut, malin och jag, för att dansa röven av oss.. kan bli skoj :) !!!!!!!! var längesen jag var "ute" "ute", aa ni hajjar. vi får väl se vart kvällen tar oss helt enkelt, blir nog bra.
funderar på hur jag ska göra imorgon, har lite funderingar på om jag ska åka till skolan på eftermiddagen och slänga lite bröte ur skåpet samt lämna in böcker.. eller iallafall slänga in dom i skåpet så jag kan lämna dom efter sommarn, då minskar iallafall risken för att dom kommer bort..
på fredag vet jag ärlig talat inte om jag går till skolan, skolavslutningar alltså, troligtvis det mest ovärda som finns i hela världen.. aja, vi får väl se.
nu blir det iallafall sängen, jag är TRÖTT!!!!!!!!

bilder från studenten får ni imorgon :) !!!!!!!

PUSS OCH KRAM


STRESSAD TILL MAX..........

jag hinner fan inte sitta här egentligen, men e tvungen.. försöker få tag på en mupp, well får väl fixa det later.
ajja, dags å kasta sig in i duschen då kanske, hahahaha dusch å dusch förresten, aja komiskt värre ni förstår säkert ingenting, ne måste sätta igång NU!
tar med kameran givetvis så ni får se när min underbara syster springer ut i detta jävla äckliga vädret.
PUSS.

STUDENTTIDER.

fan va mycket som ska ordnas? jag orkar inte, jag har städat mitt rum nu iallafall, så mamma är förhoppningsvis(?) nöjd... hon borde vara det!!!!!!!
tydligen ska det bli regn imorgon, fan va trökigt isånnafall, men jag kan tänka mig att studenterna skiter fullständigt i det! nästa år är det dags för oss, shit tiden flyger fan iväg alltså.. känns som det var igår som man började sjuan iallafall.. åååååååh, kommer ihåg den dagen, komiskt.......... säger bara en sak A9, vårt älskade A9.
tänk va perfekt livet hade varit om vi hade fått springa ut med 9A, oj oj oj så jävla roligt :) vi pratar förresten om att ha en klassfest, de måste vi ha, helskotta va roligt det skulle vara.
öh, funderar på att sticka och hoppa i min säng ett tag, kanske läsa lite teori (bara kanske....)
borde verkligen sova tidigt, imorgon blir en jobbig dag, en jobbig dag som skulle underlätta om den avslutades med fest........... men vi får väl se.


löööööööve to jaaalllllllll.



valborg, jävligt galen kväll :)

TÄNKTE OM NI VILLE VETA..

.. här kommer lite (viktig) fakta om mig.

jag fyller år om 63 dagar.
som förövrigt är lika många dagar som en katt eller kanin går med ungar, minns inte vilket dock. (kan ha vart hund kom jag på???!?!?!)
jag är på jakt efter en stekhet skinnpajj
imorgon ska jag fika med blanckis
men innan dess har vi båda körlektion, SAMTIDIGT, hoppas vi inte krockar (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
j
ag har världens bästa planering, student imorrn = inga presenter köpta eller sånna där slänga-på-grejjer.
älskar att vara ute i sista sekund med allt.
undra ska flundra om det skulle finnas möjlighet att solen dyker upp snart.
varför kan vi inte festa?
jag är sugen.......
sååååååååå sugen.......
har ett lager alkohol här som skriker "drick mig" varje gång jag går förbi.
det eller så är de rösterna i mitt huvvvvve..

tjittitjittibaaaaaaangbaaaaaaaang... later fellows!!!!!!!

I'M DONE WITH SCHOOL..

jag är fäääääärdig nu, såååååå skönt!
min labbrapport är klar och jag tog den på största allvar, nej det gjorde jag inte riktigt.. skrev hur lite som helst, men jag målade en bild.. i paint, med hjälp av en bärbar dator.
det kallar jag att offra sig.
jag ska nu fortsätta lyssna på davids låtar, dom är JÄVLIGT bra måste jag säga, goooood job :) !!!!!!
puss på er.


FINNER INGA ORD.

åååååå ja städar, så jävla trökigt, jag finner inga ord helt ärligt.......... it S U C K S !!!!
fattar fan inte varför allt måste va så speciellt bara för stundenten å grejjs? varenda minsta lilla sak ska vara i sin ordning, de vill säga peeeeeeeeeeerfekt.. sååååå jobbigt.
mitt rum är liksom de som skiljer sig från resten av huset this days, de ser helt fucked up ut, men de gör det alltid... kläder all over the place men jag gillar det, de är mycket lättare.
heeeeee, men ja lovar er att en vacker dag (förhoppningsvis jävligt snart....) plocka ut mina kläder och rensa dom, slänga sjukt mkt grejjer, bränna upp garderoben och sen köpa sånna där klädstänger + galgar att ha i rummet istället, snacka om att det kommer bli ett projekt utan dess like..........

kan bli intressant :) !!!




ööh, ja måste väl kila, mamma kommer snart och då är det klippt, later alligatorrr.

SANNINGEN ÄR..

att jag är fan helt knäckt..



j o b b i g t , ja som fan.

hejdå.

NATTI.

det tar emot lite, ok mycket, att säga att darin är grym(!!!!!!) trodde jag väl aldrig om mig själv, aja, man kan faktiskt ändra sig.
jag sitter här och borde egentligen sätta igång med att skriva labbrapporten, men jag orkar inte, mentalt är jag inställd på sommarlov just nu.
hade betygssnack på engelskan idag och det blev ett VG, det är jag nöjd med.

nej, funderar faktiskt på om jag ska gå och lägga mig nu, tror jag gör det, är inte på humör.
take care.


ser man på ja, såhär blir det när man sniker sig in på syrrans dator.. AJJA BAJJA snookie!!

SLUTSPURT.

Har så himla mycket som ska göras denna veckan, men jag tror veckan blir spännande iallafall.

måndag: skola, skriva labbrapport i kemin, städa inför studenten.

tisdag: dubbel-lektion på körskolan, köpa studentpresent till ida.

onsdag: enkel-lektion på körskolan, fika med malin, studenten.

torsdag: SKOLA?????

fredag: skolavslutning.


och jag hoppas inte vi har någon skola på tisdag eller onsdag, det skulle sabba mitt schema totalt ;) hehehe.
sen får vi givetvis se vad som dyker upp under veckan, puss.


MÅNDAG.

Ska strax hoppa in i duschen och sen åka iväg till skolan, har bara betygssnack på engelskan vad jag vet och samhällskunskapen behöver man nog inte gå på om man är klar med uppsatsen... min är klar, men inte inskickad.. jag mitt smarthuvve skrev aldrig ner adressen man skulle skicka till och vill inte direkt chansa med den heller, den ska ju till urkund så man inte ska kunna fuska sig igenom uppsatsen.
aja, får ta reda på adressen idag och skicka den när jag kommer hem!
Later alligator.

FEEEEEELIN' CRAZY.









sägs ju att bilder säger mer än ord, en sak är säker, i am feeeeeling crazy right now :)

THE HILLS.

jag ligger i soffan och degar framför the hills, kan inte bli mycket bättre.
när the hills slutar åker ida och jag hem till mormor och morfar och fortsätter vårt mysande med wozzie, fika blir det säkerligen också, jag gillart.
jag måste bara avsluta med att faaaaaaaan va skönt det känns att allt i skolan är klart, visserligen en uppgift i kemin kvar, men det är en skit i rymden som jag brukar säga, annars är allt helt klart och den känslan är så jävla mycket mer än bara underbar.

tebax till soffan, puss.

NU KÖR VI (IGEEEEEEEN)

ok.. hittade en till lista och jag tycker faktiskt det är roligt, haha.

Vem
är i rummet med dig?
Ingen
fick du senast sms av? syster yster.
tänker du på nu? ingen speciell.
pratade du senast i telefon med? hmmmmmm fyllesamtal e grejjen, tydligen.
är din favoritsläkting? hela min släkt är bra.

Var
går du i skolan?
de la gardie.
är din mobiltelefon? ingen aning.
är din mamma? hoppas innerligt att hon lagar mat, hehe.
sover du? i en säng????
handlar du mest? olika.
fick du tag i tröjan du har på dej? bikbok.
åkte du senast bil? igår i stan.
i ditt rum är du? Är inte i mitt rum

Vad
åt du senast?
macka.
drack du senast? juice.
är det för färg på dina byxor? har shorts..
är den närmaste saken som är blå? en liten lapp.
har du på fötterna? Inget
är din favorit färg? Svart
vilken film såg du senast? kommer faktiskt inte ihåg.
hör du just nu? the voice.

Har du någonsin
sovit i en annan säng?
Ja
tyckt att din killkusin är snygg? snygg och snygg, helt okej (malin, INTE den du tror :p hahahaha)
sovit naken? ja.
kört över hastighetsgränsen? ja.
målat om ditt rum? nej....
dansat framför en spegel? Klart!
fått hicka? aa..
hoppat in i en bil med folk du just träffat? Ja
varit i slagsmål? ja, men jag slogs inte... 
smugit ur ditt hus?
behöver inte smyga
haft känslor för någon som inte känt detsamma? hmm.....
hånglat med en främling? nej, aldrig med en totalt främmande thank god.

Hur många har du varit kär i på riktigt? jag vet inte om jag har varit kär på riktigt.
Vad tycker du om kärlek? gaaaanska jobbigt.
har du flachat/strippat någon gång? nej.
gillar du någon speciell person? det är klart jag gör :)
Är du kär/ tycker om någon för tillfället? nej.
När kysste/hånglade du med någon sist? we never kiss and tell ;)
Ångrar du det? Nej.
Är du singel? Ja.
När fick du senast en komplimang? igår.
Har du träffat någon internet person? nej.
Är du bi/gay/straight? Straight
Finns det någon av samma kön du finner snygg för tillfället? det e klart.
Är du pryd? skulle jag inte påstå att jag är nej.

WEHEEEEEEEEJ, LOOK AT THIS.

jag hittade en lista..

Namn: Sofia
Smeknamn: alldeles för många, kärt barn har många namn u know!!
Attityd: hååååååård hahaha, ;)
E-post:
Hemsida: ----------
Du kommer från: Lidköping
Du bor: Lidköping
Födelseår: 1991
Stjärntecken: Lejon
Din bästa egenskap:  Envis, rak och ärlig, goo å glad för det mesta!
Din sämsta egenskap: temperamentet och min stolthet.........
Husdjur: hästar, katter och en hund.
Familj: Pappa, mamma & syster
Kroppsdel du har mest nytta av: mina ben tror jag.
Kroppsdel du tycker bäst om: min stortå e klart.
Jag sover: när det behövs.
Tror du på något? att man ska vara sig själv i alla lägen
Frisyr:
har ingen.. haha
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: blå eller nåt.
Längd: runt 170
Skostorlek: 38 eller 39
Gillar: de mesta
Ogillar: killar som tror att dom är guds gåva till tjejerna (DÄR SATT DEN!!!!!!!!!!!!) haha

Favoritmat: all mammas mat :)
Favoritglass: sånn där vanilj med krossad choklad, mumsigt.
Favoritdessert: Fruktsallad med glass, smält chocklad och givetvis SPRUTGRÄDDE haha :) !!
Favoritpizza: hm, vet icke.
Favoritdryck: vatten.
Gillar du godis? Klart.
I så fall vilken sort? går inte att beskriva, hatar lakrits iallafall.
Favoritfilm: sex and the city - the movie.
Favoritdag: fredag antar jag.
Favoritklädesplagg: sletkläder som man har hemma, göööött. 
Favoritbok: Snabba cash
Musiksmak: de mesta.
Favoritdoft: killparfymer, haha sjukt jag vet
Öl eller vin? Vin.
Liknar du en kändis? Neeeeee
Senast köpta skiva: oj, de kommer jag inte ihåg måste vart typ 10 år sen jag köpte en skiva.
Senaste film på bio: kommer inte ihåg...
Bästa låten i världen: fantasia - when i see you
Senast lästa bok: snabba cash
Skriver du dagbok? jaa, eller i bloggen då..
Bästa årstiden: Sommar e klart..
Älsklingsfärg: Svart, lättast att matcha till saker..
Vad ville du bli när du var liten? större, nu vill jag bara bli mindre haha
Blev du det? haha a.
Brinner för: vet inte riktigt.
Sportbil eller familjebil? Sportbil

Katt eller hund? Hund
Har du någon nojja? att inte få uppleva saker jag vill innan jag dör.
Fobier? vet inte riktigt..
Politiskt insatt? oh nej.
Värdesätter du ärlighet? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Brukar du dra vita lögner: det händer faktiskt.
Är det ok med vita lögner? beror väl på vad det handlar om.
Känner du en mytoman? känner och känner, jag vet en mytoman svar JA.
Är du kär? nej.
Hur tidigt stiger du upp? beror på när jag behöver gå upp, aldrig senare än tio.. då är det något fel, haha.
Är det bra eller dåligt? helt okej.
Vem/vilka vet mest om dig? min syster tror jag.
Gillar du att slåss? Nej

Vad har du på dig just nu? jeansshorts och tjocktröjja.
Vad ska du göra ikväll? den som lever får se.
När var du senast riktigt full? alldeles för längesen.
Hur många handväskor äger du? har rensat så nu är det inte så många.
Hur många bilar har du? ingen.
Hur många biologiska syskon har du? En syster.
I så fall, vad heter de? Ida
Hur många timmar sover du per natt? olika.
Vem är snyggast i världen? Eva Longoria.
Vad är du allergisk mot? Inget
Ska du duscha idag? Ja..
Vad är det för veckodag? Söndag
Vad är det för datum idag? 7 juni
Vad gör du nästa år? tar studenten :) !!!!!!!!!
Är du likgiltig? neeeee..
Hårdrock eller synth? hatart.
Är du uppväxt i stan eller på landet? landet!
Har du utländska föräldrar? är dansk på mammas sida, pappas är det svenskt rätt igenom.
Gillar du att laga mat? ibland är det väl kul..

Märkeskläder eller secondhand? Märken
Hur många par skor har du? räknar inte, en massa.
Vem är snällast just nu ? ingen speciell

Var har du ont? måste känna efter, haha, skojja, ingenstanns.
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? njaaaaa..
Favoritsåpa alt. dokusåpa? Sex and the city, The hills.
Är du vidskeplig? aa det är jag nog.
Gillar du seriehjältar? Nej
Hur många Nina känner du? Ingen
Tycker du om idrott? Ja
Gillar du att fotografera? Ja
Sushi eller hamburgare? Hamburgare
Små eller stora bokstäver? Små
Blyga eller framåt killar? hmmmmmmmm, donno.
Är du bra på att måla? öh nej.
Vad har/hade du ig i? Inget hoppas jag.
Är du blyg? lite kanske, beror på.
Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Jordenrunt resa helt klart.
Har du utövat nån extremsport? Nej
Hr du någon tatuering alt. piercing? nej.
Använder du smycken? njaa ibland.

Favoritinredningspryl i ditt hem? inget speciellt.
Är du glad nu? Ja
var du glad igår? ja det var jag.
Känner du någon som jobbar på sjukhus? tror inte det.
När grät du senast?  nån dag i veckan..
Om du vore en färg, vilken? röd kanske.
För eller emot homoäktenskap? hmmmm.... vet faktiskt inte.. dom får väl gifta sig om dom vill, så är för antar jag.
Pluggar och vill bli: har alltid velat bli antingen reseledare eller något med djur typ djurpolis, haha, men vi får väl se.
Vem krossade ditt hjärta? det pumpar fortfarande på.............................................
Barnprogram du avskyr: haha, var ett tag sen jag kollade men jag måste säga att alla barnprogram har blivit dåliga, typ julkalendern.. KATASTROF.. "annat var det på min tid.." hahaha..
På din fritid? gör jag det jag känner för.
Men vill? vaaaaaa?
Om sex månader? är det jul, fan va fort tiden går....
Det här skulle du inte göra ens om du fick en miljon: förlora någon som betydde jävligt mycket för mig.
Största hemlighet: som sagt, heeeeeemlis.
När ingen ser dig: är jag galnare än vanligt.
Nära-döden-upplevelse:  har jag nog aldrig haft nej.
Ditt livs bästa ögonblick: hmm.. vet inte.
Bästa tekniska uppfinningen: datorn tror jag.
Levande begravd eller levande kremerad? men usch... jag vet inte.
Du kommer till himlen/helvetet? Himlen, fast i helvetet är det ju varmt iallafall..
Brott du begått: Inget.
Du har knarkat/testat droger? never ever.
Röker du? nejj
Snusar du? Nej
Vilka skor använder du? Olika
Gillar du att tvätta? Nej
Gillar du bergochdalbana? ohjaa!!!!
Vad får du oftast komplimanger för? dont know.
Tycker du själv att du ser bra ut?  Ibland kanske.
Berättar du allt för dina föräldrar? nej.
Kan du hålla en hemlighet? Ja
Har du varit på en herrtoalett? Ja
Har du någonsin gjort någon illa? Ja
Hur mår du? bra.
Långa eller korta killar? medel.
Blonda eller brunetter? mer åt brunett isåfall..
Ska dom ha långt eller kort hår? inte jättekort, men absolut inte långt.. ääääääh de hänger inte på håret.
Spelar du instrument? Nej
Ditt mest överanvända ord/utryck? alla svordomar + skönt som jag använder jääääääämt.. haha
Dina första tankar när du vaknar? fyfaan..
Är du hungrig? Alltid
Vad är du bra på? en del grejjer..
CD i stereon nu? Vet inte
Antal timmar sömn inatt? runt 8 tror jag.
Vem vet du mest om? ingen aaaaaaaaning, syrran och jag har rätt bra koll på varandra.
Vad vill du ha just nu? sol.
Vem hatar du mest i hela världen? jag hatar ingen.
Höger- eller Vänsterhänt? Höger
Vilka sjukdomar har du? Ingen vad jag vet

Ditt mål i livet? vara frisk, glad och få uppleva det jag vill ..
Sängdags? de märker vi.
Har du körkort? Nej
Äger du några vapen? neee..
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? tilde är fint, jävligt fint faktiskt.
Mjölk i kaffet? usch dricker inte kaffe.
Sjunger du? jaa, bakom stängda dörrar :)
Duschar du dagligen? Ja.
Har du varit kär?
Ja.
Vill du gå högskola? nej.
Sov du ensam inatt? Ja.
Druckit alkohol den senaste månaden? Ja
Blivit slagen den senaste månaden? Nej.


GOD NATT.

Tja!
jag och mamma åkte iväg ner till stan i den rosa pärlan förut, var tvugna och se va det var för kusar som var ute.. och gissa vem den första personen jag såg var? JUST DET, ni tänker rätt... my damn luck alltså.
hur som haver, har nog aldrig sett så många drägg och billiga tjejer som idag, FY FAN! en del personer alltså..... därmed inte sagt alla men som sagt, en del..
i övrigt var cruisingen rövig, ströget var enormt görkasst och det stog still hela tiden åt ena hållet, bra jobbat polisen, bra jobbat!!!!!
sen var vi iallafall tvugna att sticka hem för idas klass har bonnarundan idag och dom skulle komma runt halv tolvtiden, jag har aldrig sett ett helrör gå åt så jävla fort men iallafall, så himla skön klass har hon, skulle påstå att den är skönare än min.. eller ja, den är det..
hade jag önskat vilka jag skulle ta studenten med skulle det vara mitt älskade 9a, fan va underbart.....
inte för att jag inte gillar min klass nu, det gör jag, det är bara det att vi är inte på långa vägar så tajta som vi var med 9a, we had a special thing.

mest babbel nu märker jag, ska leta upp nått ätbart sen lägga mig i soffan, kika teve och drömma om min prins.. haha, fan va poetiskt.
Pusspuss på er.


THE HILLS.

har legat i soffan och kollat på the hills i ett par timmar, love it.
världens bästa program enligt mig och man känner igen sig så otroligt mycket i alla dom tjejerna, ja vad ska man säga, livet är inte alltid lätt.
aja, nu sitter jag och lyssnar på darin med runaway som jag blivit totalt görkär i, haha, lite roligt är det allt.. ska pallra mig iväg till duschen snart när jag får ork.

förresten hade vi besök av ett par kompisar till mor å far förut, dom brukar alltid "mellanlanda" här ett gäng raggarbilar när dom åker från powermeet till cruisingen i stan. iallafall, den ena gubben ställde sig och ropade efter mig "meeeeen, är det inte du som ska va min chaufför ikväll?" "kom hit så vi får prata lite ford" HAHA, höll på att dö, så jävla fult.
50 + som tror att dom är 20, helt otroligt!

so long, ciao.

SUGEN.

mmmmmm, är så grymt sugen på rabarberpaj så det finns inte, åh fyfan den smaken...... ååååååååh, gotttttt sen sånn där sås till också, shit M U M S !
ovanligt att jag tänker på mat förresten, öh nej thaaaaaats me.
öh gotta go, later alligatorrrrrrrrr, puss.

YIHAAAA.

hm, sitter och har redan funderat på hur faaaaaaaasen jag ska lyckas komma hemifrån ikväll??
idas klass har nämligen bonnarundan och kommer hit ikväll, jag kan bara säga att jag kommer INTE vara här då, så är det bara..
är mycket grejjer på gång ikväll med, cruising i stan, fotboll (inte för att jag är intresserad meeeeen ändå)
den jäveln som tar mig härifrån ikväll kommer jag vara evigt tacksam till, haha.
nej, men jag ska allt klura ut nått.
tjao.

DET TRODDE JAG ALDRIG OM MIG SJÄLV....

... jag har blivit blödig.

There's something missin'
There in your eyes
That's all I need to
Know something ain't right
Your heart just ain't with me
Baby you can't deny
That we've become perfect strangers
So I know, know it's the end
End of our love
End of a friend
But before you go
Tell me would you mind
Giving me one, one more night

Can I hold you tonight?

Claude Kelly - Hold u tonight

så jäkla fin.

UPPDATE.

hejsvejjjjjs, har sprungit runt på stan idag och letat efter jackan UTAN framgång, det suger.. men iallafall.
solade också, köpte lite annat, käkade och fixade lite körlektioner till nästa vecka, feeeeeels good :)
jag vet inte vad som händer ikväll? skulle änna vilja festa te't lite, känner att eftersom jag är heeeeeelt klar med skolan så vill jag festa järnet, de vore så jävla roligt..
gäller bara att hitta en likasinnad, sen kör vi!! nej, men vi får väl se vad som händer.

hörs later.

FREAKY FRIDAY.

jag sov fan uselt inatt alltså, jag drömde drömde och åter drömde... haha, jävla sjuka drömmar också, när ja vakna hängde halva lakanet neranför sängen, HAHA jävligt fult.. funderar på att köpa dra-på-lakan jag har hört att det är bra om man vägrar ligga still!!!!!
hm, är ledig idag då (som vanligt yessssss sir..) det är skönt!! tänkte ta bussen till stan om en stund å sola, här blir man fasen inte brun om man inte lägger sig i grillen, hehe.. nee men det var faktiskt jävligt längesen nu, tre månader skulle jag tippa på..
sen ska jag kika på stan, leta efter min drömjacka som bara SKA finnas.. letar i fel stad, jag vet, men ibland händer otippade grejjer så jag tänker inte ge mig.
annars vet jag inte så mycket mer om dagen, den som lever får se.
PUSS OCH KRAM SOFIA.


keeeeep smilin baby.


NATTI.

är nog dags för sängen nu, mega tröööööööööööött.


YES SIR.

HEJ.
har sålt min sadel idag, skönt med lite cash, har kommit på att det är jäkligt onödigt att ha massa saker som bara ligger och skräpar när man själv inte har någon användning för dom.
imorgon är vi lediga (ovanligt.. NOT) vänerprogrammet måste vara det softaste programmet i världen, men jag klagar inte, det är bara skönt.
tänkte åka in till stan imorgon och kika i affärer, sola, fika med ida om hon nu vill det (annars tvingar jag henne).. sen måste jag boka en massa körlektioner också.
På tal om mina körlektioner, idag träffade pappa en gubbe som kom fram å sa "jasså du, så min pöjk ska lära din tös å köra bil?" haha, det var jonas pappa!
i måndags när jag körde med erica gick det jättebra och hon sa att det bara var lite finslipning som gällde, åh va jag längtar efter körkort, tänk er en EGEN BIL, åka när jag vill, vart jag vill.. så jävla gött!!!!!!!!!!
meeeeeeen om detta ska bli verklighet borde jag kanske öppna teoriboken, nu med en gång kanske, ja.. det är nog bäst så.

förresten, lyssna på Darin - Runaway .. mycket fin låt.

PUSS på er.


SWEET.

Never been the type of woman that needed someone
I Had to do things myself or they never got done
Never knew around the corner i'd meet someone
That i would be totally comfortable sharin' my love

Now i don't mind lettin' my guard down
My heart is yours now 'baby cause now

You make me melt, like an iceberg in the sea
Baby you do things to me that i never felt
You make me melt, never ever been this weak
This is all brand new to me
I think i should tell you,
that you make me melt(mmmeeelllttt) you make me melt, (oh), baby.


Toni Braxton - Melt (Like an iceberg)

MORNING.

Tja! tänkte att jag skulle skicka in lite arbeten nu på morgonen, så det är gjort. igår låg jag och kollade på film, hide and seek gick på 6:an och jag kan tala om att jag var rädd ibland.. haha "come out, come out wherever you are" har typ etsat sig fast i min hjärna plus att slutet av filmen var dåligt, jag fattar fortfarande inte nånting.. typiskt mig.
sen när man har kollat på nått läskigt måste man alltid kolla på nått bra och gissa om jag kollade på nått som var mer än bra? SEX AND THE CITY, så jävla bra.. älskar det!!! fast å andra sidan, vilken tjej gör inte det?
ska käka frukost nu, sen ska jag läsa teori..
see you later alligator.


I'M DONE.

Färdigpluggat för idag och bara en ynka grejj kvar i skolan nu då, inte fy skam va?
idag säger vi kiss and goodbye till både religionsuppsatsen och den äckliga samhällsuppsatsen, känns S K Ö N T !
bara en labbrapport i kemin kvar, men det fixar jag nästa vecka tror jag.
tänkte gå och leta käk nu faktiskt, har inte ätit på hela dagen.. har mått illa som fan, trodde ju pantshisarna på äldreboendet hade smittat sig med magsjuka men jag hoppas verkligen inte det.

PUSS OCH KRAM SOFIA.

DOM SMÅ LIVEN.






INTE MIN GREJ.

alltså religion är inte min grejj, samhällskunskap med alkoholmissbruk, visst jag kan ändå tycka saker eftersom alkohol är något jag dricker liksom.. har liiiiiite svårt att sitta och ljuga ihop saker om gud när jag inte ens fattar grejjen själv?
jag kan inte förstå varför man ens har religioner? alla säger att visst är du kristen är du si är du muslim är du så.... hmmmmm, visst i grund och botten kanske religionerna har olika värderingar men jag säger bara att det är upp till varje enskild person att leva SITT liv inte sin religions liv, skulle aldrig klara av att leva si bara för jag är kristen eller leva så bara för jag är muslim.
NEJ tack, det är mitt liv jag lever och jag lever det på det sättet jag gillar, yes så är det med det. Jag kanske borde skriva det? undra om jag får ig då, haha.



snart snart.

GUESS WHAT?

gissa vem som är klar med samhällskunskapen om inte JAG och jag är så jävla stolt över mig själv, inte för att jag har gjort något speciellt bra arbete men att jag kunde sätta mig ner på röven och faktiskt ta tag i det.. för en gångs skull! känns så himla skönt.
skrev ju i tidigare inlägg att min syster skriver min religionsinlämning meeeeeeeeeeeeeeen det blir ändring på det, jag får göra den själv istället.. aja, det fixar jag, samhällskunskapen kändes ändå värst och det var verkligen en stor uppsats, om man jämför religionen och samhällen är religionen en riktig skit i rymden!!
men först blir det the hills och fram med teoriböckerna som gäller, nu ska här tas körkort!
PUSS.


LURIFAX.

har inte alls mycket kvar på min samhällsuppsats nu, HÄRLIGT. det som är ännu mera härligt är att min syster gör min religionsuppsats åt mig, då återstår bara kemin sen är det över!

förresten mår jag jävligt illa, funderar på om pantshisarna har smittat sig med deras magsjuka? USCH isåfall.


GODMORGON.

har inte sovit bra inatt, från och med nu är det jag som stänger av mobilen under natten, de är ett som är säkert.
aja, gissa veeeeeeeem som nästan gjorde klart sin samhällsuppsats igår? JAG! vettefasen vad jag fick den energin ifrån, men jag satt och pluggade ett tag och sen fick jag igång flow'et eller vad man ska säga, sjuuuuuukt skönt eftersom jag alltid skjuter upp saker till kvällen innan.
tänkte faktiskt ta och skriva klart den idag, men först, dags för frukost.
tjao.

TRO DET ELLER EJ.

jag pluggar och i ärlighetens namn så är jag så jävla stolt över mig själv.
tre saker kvar, sen är det över, U N D E R B A R T !

MIN PRINS.

om man skulle ta tag i studandet då? jo, det är väl dags för det.. såååå segt att komma igång bara, men är så illa tvungen. tänkte sätta mig i soffan och käka lite jordgubbar först bara, perfekt när vädret ändå suger, förresten kom min prins och räddade mig förut så jag slapp vara utelåst, kändes bra.
en prins i en svart springare, kan inte bli mycket bättre :)

PUSS!


TONI BRAXTON - MELT (LIKE AN ICEBERG)

så jävla bra.

KARNEVALEN.




UTELÅST.

hur lyckas jag??????? det är typ andra gången iår som jag blir utelåst, förra gången kändes det okej (fick vänta 1 och en halv timma).. nu får jag vänta tre och en halv timma, INTE OKEJ!!!!!!!!!!
jag funderar på att krossa en ruta eller nått, jag behöver MAT och framförallt min säng....... åååååååååååååååhhhhhhhh

SOMMARJOBB.

Hejsan, kom precis hem från mitt sommarjobb, har varit där och fyllt i lite papper å så.. kommer nog bli jättebra där, alla verkar supertrevliga så det känns skönt :) !!
nu ska jag sy klart en sak på min dräkt som jag inte hann igår, sen gå ut en promenad, börja göra mig iordning, åka till stan för min första körlektion och därefter åka hem till jonas där brudarna är och så ska vi väl ta på oss vår kvällsoutfit som är såååååååååååååå ball, haha jag kommer skämmas ihjäl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thats for sure, som jag brukar säga.

bäst jag sätter igång, pusspuss.