....


Min blogg finns numera här.


Enjoy!


JAG FLYTTAR....


from. idag flyttar jag bloggen härifrån.


...

MORNING!! ursäkta mitt ordval nu, men faan va skönt det känns att vakna upp utan att vara bakfull och sleten.. mmm, jag gillart! :)
igår blev det så slappt så slappt, vi käkade pizza, kollade på idol och sen stendäckade i sängen.. sammanfattningen på den är mycket bra fredagskväll!
jag har inte sett idol i år, eller jag kollade lite på uttagningarna men igår när jag kollade på bara baaaaaaam stog han där, Rabih, alltså det är ju så jävla SJUKT!

jag bara:.. men guuuuuuud, jag känner igen det där smilet, är inte han sjuuuuuuukt lik??
ida: hahahah joooo det är han... det är ju *****, du och dina bruna ögon sofia!!!!!!!!
jag: nej för tusan.. det är inte han, kolla igen.. kolla smilet, kolla profilen!!
pappa: jooo jag vet.. (blir avbruten av mamma..)
mamma: det är ju *****!!!!



MIN MAMMA SATTE DET.. hahaha lite komiskt ändå och det är sjuuuukt likt..

aja, dags att sticka, ni kan ju gissa vem som kommer sitta klistrad framför teven kl. 20 på fredagskvällar ?? hehehe, JAG!

ciao.

 


...

Godmorgon förresten!
Sitter här och är så sjukt seg.. gick upp rätt tidigt men somnade på soffan just när jag skulle börja plugga på svenskan, vilken överraskning! inte direkt va..



Känner att jag snart borde sätta lite fart och hoppa in i duschen iaf.. om en stund kommer de några killar hit som ska fixa med internet-grejset.. sen är det väl dags för skola och prov, börjar runt halv två om jag inte minns fel och efter det så är det LOV!
kvällen är fortfarande oviss, aja, den som lever får se.
Puss!


...

Det roligaste med facebook måste ändå vara alla sjuka grupper som finns, hittade bla. en jävligt klockren.
Gruppen heter "Förhållande?? Kan man inte bara liggas lite??"

 

så typ andra inlägget i loggen sitter som en smäck "Killar ligger när dom får, tjejer ligger när dom vill"

 

hahahahaha, såååå sant.


...

Drömde en såååååå sjuk dröm inatt, jag är inne i en riktig drömperiod och det är ganska jobbigt.. dels för att jag börjar tänka på saker jag borde förtränga men sen så sover man inte alls lika bra när man drömmer vilket leder till att man blir jävligt trött. Ja, nu vet ni det.


...

Kom precis in från stallet, lori har fått sig pass nummer 2 också.. gick finnemang! det enda problemet uppstod när jag skulle ta in henne i stallet, då tvärnitar hon innan stalldörrn och vägrar gå in. Aj aj aj lori, inte bra.. men men, vill man inte gå in framåt så kan man ge sig på att man får backa in genom stallgången och det fick hon bannemig göra!!!! jag och lori är lika envisa, tur det annars hade vi nog aldrig funkat ihop såhär bra :) hur som helst, fick reda på att vår historia är inställd imorgon vilket betyder att vi bara har EN lektion !!!!!!!! göööööött mos!
det är visserligen ett prov, men skönt att få det gjort så vi kan ta lov.

ska fodra nu, sen blir det the hills!
Puss på er.

 


STUDENTMÖSSA....

sitter och kikar lite på hur min studentmössa ska se ut, tror det kommer bli något i stil med den här.
Fast jag är osäker på vilken sten vi ska ha eftersom vi e en blandning mellan samhäll och natur, jag vägrar fasen den gröna stenen iaf så det får nog bli som samhällarna har.

blir snyggt va?


...

 

Nytt horoskop finns ute på veckorevyn, vi får väl se om det stämmer..


...

Guess what?
Blev ingen skola för mig idag! GÖTT!
nej men det är såhär att stina är sjuk och vi har bara en lektion som består av grupparbete, då vi två arbetar tillsammans, då känns det rätt så onödigt för mig att åka in till stan när hon ändå inte är där.
Så vad ska man hitta på idag då? Har redan ridit lori rond 1 (ska börja rida henne 2 ggr/dag..) och stallet är fixat.
Borde nog sätta mig och plugga lite svenska eftersom vi har prov imorgon, sen ska jag leta information om smycken.. sen får vi se vad som händer.

See you later.

...

Är redan uppe, har varit ute och fodrat min guldklimp och ska nu ut på en tur i skogen.. fan va mörkt det är dock, äsch det ljusnar väl snart!
så jävla grymt att ha en pålle och ta sig ut en sväng, slippa tänka på allt och bara njuta, det är det allra bästa.. värt alla bekymmer man har med dom, helt klart.
sen är det skola i eftermiddag, ska leta upp engelskaläraren med så jag kan få det där provet så jag kan få mitt betyg trots allt, går förhoppningsvis att fixa!
just nu går jag bara och längtar efter helg... och lov... och lugnt & skönt!
jag ska inte ut på fredag, inte på lördag, ingen gång och det känns förbannat skönt.. är inte sugen på det för feeeeem öre.. vet ändå hur det slutar and belive me, it's not worth it!

ska bege mig nu, vi hörs, keep it up guys, puss.

 


...

vilken jävla dag eller.. jag tänker inte ens be om ursäkt för mitt humör idag, det är faktiskt lagligt att va sur/förbannad/deppig/lessen/förvirrad och allt sånt.. det är jag idag.



min guldklimp! ♥

nu ska jag krypa ner i soffan och sätta på the hills..

 


...

Sitter och lyssnar på en så himla fin låt.. det är the cure med jordin sparks, la ju upp den i ett inlägg igår! SJUKT fin.
har varit en sväng i skolan idag, hade bara naturkunskap så det var slappt som skam.. tur det för jag är inte motiverad, tog en sväng på stan och lunch med malin sen.. mysigt! synd bara att jag e på sånt depphumör idag, det spelar ingen roll när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har världens finaste vänner, varit iväg en vecka i turkiet eller är helt frisk när så många har hemska sjukdomar.
det spelar liksom ingen roll, jag vill låta OC rulla på teven, krypa under täcket, äta kladdkaka och fundera på hur fantastiskt mycket bättre mitt liv skulle kunna vara om jag hade "det" ! ibland är man allt rätt bra patetisk.. eller också är man tjej med humör som en berg och dalbana.

see you.



well, we all have up's n down's...



...

jag låter låtarna tala för sig istället..

 

 

 

 








...



You saying all things that I wanna hear
Lowering your voice whisper in my ear
Always getting your way
I know what you like boy i know your type
Working every girl on your phone all night
Sayin you wanna play

first I almost thought about it
then my mind got in the way
No I know better

And I swear I'll never be
Another case of misery
So have your fun
go Hit' N Run
To bad I called your bluff
Boy don't look so serious
I' m not the one
Go Hit' N Run

na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me
na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me

I can't see my self being second best
put up on a shelf sitting with the rest
Thouse days are through
Lookin in you'r eyes when you flash that smile
I can understand why it took a while
I'm over you

And I swear I'll never be
Another case of misery
So have your fun
go Hit' N Run
To bad I called your bluff
Boy don't look so serious
I' m not the one
Go Hit' N Run

na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me
na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me

there will come a day
when your waking up
knowing you' v been played
and you' v bit the dust
And you know Ur done
been a victim of someone's hit and run


And I swear I'll never be
Another case of misery
So have your fun
go Hit' N Run
To bad I called your bluff
Boy don't look so serious
I' m not the one
Go Hit' N Run

na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me
na na na na na U must be crazy
na na na na na thinking you can play me

Älskar den här låten, sjukt bra text!

MAXAD FÖRVIRRING.

Förut var jag lite halvt förvirrad, nu är det fan upphöjt till skyarna alltså.... Det var en tjej som pratade med oss idag, om vad man skulle hitta på efter gymnasiet, om man skulle gå på högskola jobba resa osv.
Jag känner mig som ett riktigt frågetecken.. hmmmm... vad ska jag göra liksom? vart passar jag in? haha, okej det lät kanske lite roligt men ni fattar, det finns ju något jobb eller studgrejjs för alla menar jag och vilket ska bli mitt? I HAVE NO IDEA!
jag är dessutom ett planeringsfreak så jag undrar hur detta kommer gå, lär väl sluta med ett nervöst sammanbrott eller nått!
Finns ju så mycket man kan göra, det jag har beslutat mig för hittills är att det blir inga studier för min del innan jag vet exakt vad jag vill.. helt ärligt så tycker jag sånt är rent slöseri!

mmmmmm... vi får väl se.. känns skumt att sitta och planera framtiden med tanke på att jag inte ens klarar av att planera vad jag ska göra imorgon!!
En sak är säker.. det blir ändå aldrig som man tänkt sig, så ingen idé att vara hundra procent inställd på något.. allt kan hända helt enkelt!


Ciao.


...

Hej! Imorses stack vi ju till skövde syrran och jag, började med frukost på ett litet mysigt cafe.. varm chocklad med marshmallows och grädde, smörgås med kycklingröra och juice.. perfekt start :) sedan gick vi en sväng i affärer och jag kom hem med två par stövlar (har börjat få tillbaka mitt helt galna skoberoende... INTE BRA!!!) , en topp, en tee, leggins och örhängen.

vi åkte bara hem en snabbis för lite käk, sen for vi iväg till råda där ida skulle rida.. jag gick med och efter detta är vi rediga och går spåret.. vad händer liksom? mm, vi e så duktiga! det fula är bara att vi gick vilse.. hur lyckas man, det är ju ett spår liksom.. men aaa, vi kan lyckas med det mesta. Helt plötsligt får ida ett meddelande på sin mobil, röstmeddelande alltså "åk hem omedelbart när ni e klara, direkt alltså!!! jag kommer med käk, så ät inget!!!" från Jesse james såklart.. så när vi kom hem stog pizzan på bordet och promenaden var ogjord.. haha, men gott var det iallafall.

 

ps. min mobil är trasig så det går typ inte att komma fram på den.. tror det får bli en ny i veckan.. tyvärr!!

 


...

min älskade syster som jag är sååååå glad över att ha!





 


...

Hej! Igår tänkte jag och syrran gå ut men istället blev det att vi var hos uncle j och tjötade en massa skit, skrattade och lagade käk.. det var mysigt :) jag åkte hem på natten där för jag var helt döööööd, om syrran gick ut vet jag icke men nu ska jag strax åka och plocka upp henne för vi ska ta en tur till skövde.
Att komma hem till sverige igen var ju en chock så jag är sugen på att shoppa lite höst/vinterkläder..
när jag kommer hem blir det nog sängen igen, har en del att sova igen eftersom jag inte ens fick sova inatt... alltså fulla folk.. det jobbigaste som finns "men var äääääääääru????" "kom nu vi väntar......" "fia förhelvette, du brukar alltid va på"
aaaaaaaah får panik, men jag har inget festsug.. det där med att inte festa innan Stinas 18-årsdag kanske inte blir så svårt trots allt.. :) vi får väl se!

men nu, mot skövde! vi hörs.

CIAO.


...

Känner mig totalt nyvaken, la mig på sängen för att vila förut och stensomnade.. ingen överraskning direkt men nu känner jag mig verkligen mycket tröttare och segare än innan jag somnade, inte bra.
Funderar väl lite på kvällen.. hemma eller borta? det är frågan.. jag ska vara med min syster iallafall, vi hade världens fight förut.. sprang omkring och hade kuddkrig i mammas och pappas rum, fan ibland glömmer jag av att vi är 18 och 19 år, hehe.. kul var det iallafall.
Kvällen är väl oviss.. min syster är så laaaaaam, vissa ställen vägrar hon gå till "nej dit kan vi inte gå därför att BLABLABLA"... aaah orka, sånt är jobbigt, speciellt med tanke på att vi har sååååååå många ställen att välja på.. hoppas ni hörde ironin.

bäst jag hoppar in i duschen och sätter lite fart nu.. ha det fint!!

 


MIN FACEBOOK LEVER SITT EGET LILLA LIV...

.. eller nej det är visst min kära syster som går in på min hela tiden och roar sig med att uppdatera statusen.

Jaa, ni ser ju själva.. hon e galen.


...

Hej.
Vi har vart ute och gått en sväng, spåret närmare bestämt.. kors i taket, hehe.. det kändes ärlig talat rätt gött och VÄLBEHÖVLIGT efter den här veckan som enbart har gått ut på att äta, det både syns och känns kan jag tala om. Blää, men nu tar vi nya tag!
ska gå och käka lite nu och sen sova, har inte sovit på typ 30 timmar så jag börjar bli trött.
måste ringa min blanck sen också och kolla hur hon mår!!!!!!!
hej svejs sålänge.


...

Kom att tänka på en sak, just i denna minuten brukade vi gå ner till stranden och steka... faaaan va jag vill vara där nu, sverige är bara så sjukt kallt och trist.




Ska sluta deppa nu, ta mig lite frukost och krypa ner i soffan under ett täcke.. sånt behödes definitivt inte där nere.............. bahaaaaaaaa, tråkigt och negativt inlägg jag vet men jag sörjer.

 


I'M BACK IN THE GAME.

Gomorron på er!
kom hem för knappt två timmar sen och sitter här och rensar lite kort. Kunde verkligen inte sova så jag satte mig här..
har haft en bra vecka överlag men visst finns det saker jag skulle vilja ta bort.. typ alla turkar. FYFAN! aaa, det är bara min åsikt men vilka idioter dom är.. in my ass att jag skulle göra x antal olika vidriga grejer med er för att få en ful fejk-teee billigare? usssssssch.
annars var det bra, vädret var dock kasst ett tag men solen visade sig en del som tur var.

Det skumma är när jag var där nere ville jag hemhemhemhem fortast möjliga, när jag sedan satte mig på planet kände jag bara "vafan är det jag längtar hem till?!" regn, snö, kyla, sverige, lidköping?????? 
aja, sånn är alltid jag, ena stunden vill man ha det ena och i nästa hundradel det andra :)

nu ska jag fortsätta uppdatera mig på fejjan, vet ni hur mycket man missar på en vecka? det är sinnes, jag hade 350 nya inlägg på bloglovin och jag skojjar inte... sjuuuuukt! orkade verkligen inte kolla igenom alla..



Tomatoface, hur som helst.. att känna solbränna är nog bästa känslan i världen.. love it!

blir mer bilder senare!

See you, puss!


Hej då!

Nu ska jag och mamma sätta oss i bilen ner mot landvetter, jag kööööör.. så vi får väl se hur det går, hehe kommer nog gå fint!
hoppas ni har en fin vecka, det tänker jag ha!
men jag kommer sakna mina godingar här hemma e klart :)

love you guys, puss.

...

Hittade en sjukt skön låt igen.. och ni som spekulerar, göööör inte det :)




...

Hittade en sjukt skön låt igen.. och ni som spekulerar, göööör inte det :)




...


Tidningar, schampo/balsam, solskyddsfaktor och ansiktsmask inhandlat idag.

Puuuuuh, har bara sprungit fram och tillbaka idag känns det som, inte riktigt vetat vad jag ska göra eller vad jag behöver. Var så skönt att bara sticka hem till mormor och morfar efter skolan och snacka gamla minnen, idag pratade vi en massa om våra utlandsresor när vi var små :) Känns så sjuuukt längesen alltså men ändå minns man vissa saker som det vore igår.. käkade chicken nuggets, dipp och pommes hemma hos de också, jäkligt gott :)
Nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom (läs: kaaaaanske, kaaanske råka snegla på) kemiboken.

Vi hörs senare!


...



vilken dag... det har gått i ett alltså och jag har ändå inte hunnit precis allt jag ville hinna :(


...

Godmorgon!
Idag blir en jobbig dag, mycket som ska hinnas med..
hur som helst börjar jag med frukost framför vakna med the voice, bästa starten på dagen!

förresten, ni missade väl inte bonde söker fru igår? fan va ja diggar det programmet.


Har en känsla av att den här snubben kommer göra hela programmet, störtskön!

nee, dags att sätta fart, vi hörs!


...

jag önskar att man kunde veta vilka som läste ens blogg, jag vet ett par stycken, men resten liksom? vilka eeeee iiiii haha,  det är rätt läskigt.. mycket läskigt.
egentligen, vad är det som får en att tycka att andras liv är sjukt intressanta? underligt det där.

själv följer jag väl 2 "privata" bloggar, det är mina bästa vänner, sen tre storbloggare eller vad man ska kalla det..
juust det, det finns två andra brudar jag följer också och det kan jag erkänna, det är av ren och skär nyfikenhet :)

sååååå nu vet ni.

dags att sticka tillbaks till packningen!!

see you.


...

Att packa är nog det tråkigaste som finns....... usch...




...

Nu är jag trött igen och doooooown, kände ju mig så himla pigg förut så jag tänkte att jag tar en promenad.. efter typ tio minuter blev jag helt slut.. mina ben kändes som spagettisar så jag tror inte jag är helt okej än, men jag tror ändå det vore bra för mig att komma igång med lite träning igen.
Jag menar, fan vilket ohälsosamt liv man (läs:JAG) lever egentligen.. det är inte bra.
Har ju aldrig direkt vart nyttigheten själv, men förut red jag varje dag, gick ut och gick, tom. tränade på gym.. hallåååå vad har hänt? framförallt så festade jag inte så mycket.. alltså, typ ingenting. Det är det jag tycker är det värsta nästan.
Idag kör jag helt enkelt på tvärtomstilen festen tar upp större delen och de där promenaderna och att träna på gym är fan så långt bort det bara kan komma.. ridningen är det väl sisådär med den med, men det har sina orsaker.
Iallafall, det funkar inte så alltså..... det gör säkert det ett tag men inte länge.

Kanske är dags att ta tag i sitt liv eller vad säger ni? hehe, nu kommer jag låta precis som alla andra som skjuter upp saker, men det får nog bli en ändring efter semestern.. på den ska man väl iallafall få njuta? JAAA det ska man....


...

GOD MORGON =) visst är det galet att jag säger så när klockan är över 14? mmm, inte likt mig att gå upp vid den här tiden men jag är ju som sagt krasslig.. dock börjar det väl gå över och jag känner mig ganska pigg idag :) så pigg så jag saknade att blogga iallafall..
mm.. det har inte hänt mycket i mitt liv det senaste då jag har spenderat all min tid i sängen, med OC rullandes på teven, jag klagar fan inte för det programmet är BÄST! men just nu känner jag mig jäkligt uttråkad!!!!!

dessutom fick jag lite panik eftersom jag åker om två dagar och jag har inte ens börjat packa!? fan.... tänkte faktiskt ägna resten av min dag åt packning, imorgon har jag huuuur mkt som helst att göra.. hämta cash på banken, ta kort till körkortet, köpa diverse saker inför resan, hämta kläder som e ute på vifft, hälsa på mormor morfar och förhopppningsvis uncle j som jag inte sett på år och dar.. Jaaaa, det kommer bli en hektisk dag.

måste nog höra av mig till stina också så jag vet vad som händer imorgon .. känner ju att jag har levt i en liten puppa nu så jag har faktiskt ingen aning vad vi ska hitta på i skolan imorrn? hmm..... ovanligt? nej, men jag lovar, det löser sig!!

ska kila nu. Puss sålänge!



...

ligger och kikar på OC dagarna i ända, fan va jag älskar det programmet.. heeeeelt sjukt.
vissa avsnitt får man fan tårar i ögonen också, kanske bara jag som är superkänslosam men det är ju så himla fint.........


(ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN...)


mmmmm.. dom e så fina tillsammans!

...

nu är jag hemma, blir sängen för min del nu.. känner mig riktigt down alltså, fattas bara att det är typ svininfluensa så hela min resa kommer bli pajjad.
nee, inte tänka så, ska hoppa ner i sängen nu och SOVA.
guuuuud så gott.. det är det enda som är bra med att vara sjuk, att man har tid att sova!

hoppas ni mår bra iallafall!


...

Ska alldeles strax åka iväg mot gbg för att hämta dessa brudar, de kommer hem från london idag.
mår dåligt, vet inte varför men känner mig som igår.. seg, trött, varm å huvvevärk.
men va ska man göra? bara att ställa upp, dessutom blir det väl lite "lättare" nu med tanke på att de ska hämtas i gbg istället för i säve.. fattade nada av den vägbeskrivningen, nåja, nu är det bara att fightas med typ en miljon göteborgare på vägen.
vi hörs om jag överlever.
puss!


...

jag är så sjukt trött, blir inte direkt piggare när jag tänker på hur min säng ser ut just nu.. typ belammrad med massa skiiiiit som jag måste slänga och sortera innan jag ens kan tänka tanken på att sova. ussssssch.. det suger.
dessutom är jag äckligt varm, skulle vilja bada i snö eller nått alltså..

mm måste väl bege mig strax och börja fixa om jag ska få gå och lägga mig överhuvvetaget idag.


imorgon blir det göteborg.


hejdå.


...

Finns det nått tråkigare än att städa eller? tror knappast det, sen när man kollar ut genom fönstret möts man av sol ena sekunden och ösregn i nästa, vad är det för fel på sverige?!
hur som haver, tänkte ju städa ganska fort och sen sticka iväg till mormor och morfar, men nu ringde mormor mig precis och sa att dom kommer hit istället.. TYPISKT, det var liksom min chans att komma ifrån städningen en stund.. men icke då.
aja, har maaaaaassor att göra så jag orkar inte sitta här med.

ps. tror jag börjar bli sjuk, det är väl inte normalt att känna sig bakfull två dagar efter festen?

take care you alllllll!



sommar på sjön med uncle J & jesse james.... good old days! :)


...

goddagens, har väl vaknat till lite halvt om halvt nu.. har mått skit hela dagen alltså, usch.. gick upp tidigt och trodde jag var pigg men sen kommer alltid det där jäkla bakslaget ungefär en halvtimma efter, då stendäckade jag på sängen igen och vaknar utav att fröken blanck är på linjen "sover du din bakfulla jävel??" hahahaha, tack! den värmde :)
nee usch, fy och blää nu får det vara nog med dricka på ett tag tror jag (visst säger man så varje helg???) hehe, men nu ska jag verkligen försöka.

tänkte väl berätta lite om gårdagen då, startade upp hemma hos jessa.. det var jessa, jag, karin och rebecka.. jäkligt trevlig tjej de, alltid kul att träffa nya folk :) vi satt och drack och tiden gick väldigt fort.. blev en hel del sjuka erkännande på jag-har-aldrig men så är det ju alltid när det är brudar i farten, haha, slutligen dansade vi loss till gamla dansbandslåtar.... måste vart en syn! det roliga är ju att man verkligen kan varenda mening i dom... sjuuuukt kul :)
sen tog vi taxi till stadt och där var det dööööött som jag vet inte vad, ändå tror jag inte vi gick in förrän efter tolv?! hur som helst, hamnade på nått konstigt vis på uteserveringen, alltså jag hamnar jämt där och när man väl har hamnat där kommer man inte därifrån.. satt där och hör världens skrik "sofiaaaaaaaaaaa" PYTT såklart.. hans röst skär fan genom märg och ben!
iallafall satt vi och tjötade med honom ett jäkligt bra tag och vi ringde upp uncle j som hade bangat stadt idag, tråkigt! han skulle upp och jaga imorgon (läs: idag).

jag och karin kom liksom aldrig ifrån de där stolarna vi satte oss på från början så vi var typ fastklistrade i dom och fyfaaaaan va det var kallt igår.. usch, blir man inte sjuk nu så blir man det aldrig säger jag bara :)
var påväg in på dansgolvet en gång men det första jag mötte var en lesbisk gamling, usch blev riktigt rädd.. hon hade blicken om man säger så.. så vi stack illa kvickt :p
sen bestämde vi oss för att åka hem så enver kom och hämtade oss så vi kom hem :)

mm.. det var en bra kväll, men som sagt, inget dricka för mig på ett bra tag! jag satsar faktiskt på att hålla mig ända tills vi ska ut och fira stina :) vilket blir den .... 21 november, hmmm vi får väl se hur det går men jag ska försöka!

var riktigt dålig med kameran även igår, man får liksom inte tid när man har så roligt.


Rebecka & Jessa :)


Karin & ja!


...

e heeeeeeeelt söndrig alltså, inte bra.......


usch!


blev inget kul inlägg, i know, men jag orkar inte, sticker tillbaka till sängen nu.
ciao.


...

Har iallafall sminkat mig och bestämt kläder nu... eller ja, jag tror att jag har valt kläder.. än finns det ju tid för att ändra, så vi får se :)
ska börja med håret nu... det är alltid det svåraste!!!!! rakt ? lockar ? uppsatt ? nersläppt ? fan.. skitsvårt ju.





just det, naglarna ska målas också.. börjar bli lite brådis eftersom jessa slutar om en halvtimma..
såååå see you! och ha en underbar kväll :)


...

ÄNTLIGEN FREDAG =) är sååååå gött, äntligen kan man pusta ut!
den här dagen har varit riktigt jobbig och seg, var bara så stört flummiga som vanligt.. blir aldrig nått gjort i skolan längre.. sista lektionen var sååååå ovärd, vi skulle göra ett gammalt nationellt prov i svenska, jag kan bara säga in my ass att jag gör det. Jag menar, skulle det inte räcka att vi kommer att sitta och painas på riktigt snart eller? usch!
hur som helst, stack och fixade fanta inför kvällen också så det är kirrat, ser verkligen fram emot fanta/rosé.. längesen :) dessutom är det sommar-feeling på det, lite nostalgi sådär.. alltid trevligt!

fick dessutom ett samtal av min kära morbror förut "GRAAAAAAAAAAAATTTIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS till körkortet" .. var så kul att höra ifrån honom igen, han fråga om jag ville ut och cruisa ikväll i hans bil.. så himla gulligt tänkt, synd att jag ska ut bara :/ men det får bli en annan gång, lär ju träffa honom ikväll iallafall, alltid party när uncle j is around så det ser jag verkligen fram emot :)

nej, nu är det nog fasen dags att hoppa in i duschen och tänka kläderkläderkläder, jag har ingen som helt aning om vad jag ska sätta på mig ikväll? känns sådär... aja, bara att hålla tummarna för att man hittar något läckert!

puss på er och skaka rumpa nu ikväll :)



...

KOLLA IN DETTA.. JAG GILLAR VAD JAG SER :)





mm, om en vecka är det dags!


...

god morgon! mina ögon går verkligen i kors just nu, e så jävla trött så jag vet inte riktigt hur jag ska klara dagen? kan iallafall sova första lektionen, hahahha.. skojja stina! det är då vi ska jobba som mest !! aja, jag tänkte att jag skulle raka benen just nu men alltså......... min säng ser alldeles för goo ut just nu, mmm får nog bli den en stund till istället och så får jag göra de kraffset efterskolan när jag är vaken, nu känner jag mig enbart jävligt väck!

 

hejsvejs.

 


jag funderar på att göra mer slings i mitt hår... vi får se.


...

Hejsan! imorses vart jag på sjukt dåligt humör, men när jag kom till skolan blev det genast bättre.. måste säga att det är sällan jag är sur i skolan, humöret är jämt på topp.. vad kan det bero på då? jo att man umgås med de bästa e klart!
idag skulle jag och stina försöka oss på att plugga lite mer seriöst än vanligt.. men tjaaaaa, det gick väl inte vad jag skulle kalla bra. Istället satt vi med blanck och tjötade om allt mellan himmel & jord.. väldans trevligt.
Efter skolan bar det av till hjärtbergs för att köpa blekmedel till stinis, sen tebax till stan för att möta malin sen blev det en sväng på stan! :)
kom hem med en kofta, en väska och några trosor, bra shoppingdag.. inte för mycket, utan endast det nödvändigaste!
känns dock som jag kan lägga till en heeeeeeel del andra saker på min "nödvändighetslista" men det får jag shoppa imorrn.

nu har vi precis varit och inhandlat godsaker till morgondagen, bla. en box rosé, hoppas på en bra kväll imorgon :)

time to go, see you.

...